Κατέρρευσε live από καρδιά ο Πανούσης

Κατέρρευσε live από καρδιά ο Πανούσης04.12.2017Πρόσωπα

Στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Ελπίς» νοσηλεύεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης .

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Κύτταρο και κατέρρευσε στη σκηνή, έπειτα από κρίση κολπικής μαρμαρυγής. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται

σταθερή και ελεγχόμενη.

Φαίνεται πάντως πως ανάμεσα στο κοινό που γέμισε το κλαμπ Κύτταρο, στο κέντρο της Αθήνας, για να δει το σόου του Τζίμη Πανούση ήταν και δύο γιατροί, που αποδείχτηκαν φύλακες άγγελοί του. Οταν ο 63χρονος καλλιτέχνης κατέρρευσε επί σκηνής, του πρόσφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, ενώ αναμετρήθηκαν με τον χρόνο και κατάφεραν με υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν ζωντανό, μέχρι να τον παραλάβουν οι τραυματιοφορείς του ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ η παράσταση την Παρασκευή το βράδυ ήταν σε εξέλιξη ο δημιουργός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σωριάστηκε στη σκηνή. Μουσικοί, τεχνικοί, προσωπικό αλλά και θαμώνες σώπασαν και προσπαθούσαν να αντιληφθούν τι είχε συμβεί. Οι συνεργάτες του έτρεξαν δίπλα του, ενώ μία γυναίκα φώναξε «έναν γιατρό, έναν γιατρό».

Οι δύο γιατροί που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό ανέβηκαν τρέχοντας στη σκηνή και ζήτησαν να απομακρυνθεί ο κόσμος. Επεσαν πάνω του και του έκαναν καρδιοαναπνευστικές ανανήψεις. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα και παρέλαβε τον ασθενή εν μέσω χειροκροτημάτων κι ευχών για γρήγορη ανάρρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα