Καμμένος κατά Παυλόπουλου γιατί υπέγραψε τη Συμφωνία

Καμμένος κατά Παυλόπουλου γιατί υπέγραψε τη Συμφωνία28.01.2019Πρόσωπα

Τη στάση του Προκόπη Παυλόπουλου με αυτήν του Σκοπιανού ομολόγου του Γκεόργκι Ιβανόφ συνέκρινε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πάνος Καμμένος

Συνεχίζοντας την επιθετική τακτική του, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. άφησε αιχμές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή την υπογραφή από αυτόν της Συμφωνίας των Πρεσπών και τη δημοσίευσή της στη Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Μέσω twitter,

ο τέως υπουργός Αμυνας ουσιαστικά υποστήριξε ότι ο κ. Παυλόπουλος δεν έπρεπε να υπογράψει τη συμφωνία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Πρωτοφανές

«Για πρώτη φορά αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογός του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει. Κρίμα, κ. Πρόεδρε... Το περίμενα...»
Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει ότι, σε περίπτωση που η συμφωνία εγκρινόταν από την ελληνική Βουλή και την υπέγραφε ο Προκόπης Παυλόπουλος, τότε ο Πρόεδρος «θα συμμετέχει στη συνταγματική εκτροπή και θα εμπλέξει τη χώρα μας», καθώς η συμφωνία δεν έχει υπογραφεί από τον πρόεδρο των Σκοπίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα