Και πυρά εκ των έσω: Οπου πάει ο Μπίστης δεν φυτρώνει χορτάρι

Και πυρά εκ των έσω: Οπου πάει ο Μπίστης δεν φυτρώνει χορτάρι06.03.2019Πρόσωπα

Εκ των έσω εξαπολύονται τώρα βολές στον ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα στη «Γέφυρα» και στα «ορφανά» της περιόδου Σημίτη και ΓΑΠ

Ο διευθυντής της «Αυγής» Αγγελος Τσέκερης, που μετά τις προσθήκες Μωραΐτη και Τόλκα είχε μιλήσει καυστικά για αναβάθμιση από τον οίκο Moody's από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ

ΒΒ+, ξαναχτύπησε! Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο τον Νίκο Μπίστη με ένα απολαυστικής ειρωνείας κείμενο. Ταυτόχρονα, ένας άλλος «φίλος» του ΣΥΡΙΖΑ από τα παλιά, ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης, ξεσπαθώνει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των «γυρολόγων», ασκώντας κριτική στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τους φέρει κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη στήλη του «Επισημάνσεις» ο κ. Τσέκερης καταγράφει με χιουμοριστική διάθεση μια χειροπιαστή αλήθεια, καθώς, απ' όπου και αν πέρασε ο κ. Μπίστης στην «πλούσια» πολιτική σταδιοδρομία του, άφησε πίσω του... συντρίμμια. «Οπου πάει ο σύντροφος Μπίστης, μετά από λίγο δεν φυτρώνει χορτάρι. ΚΚΕ Εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά, ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, ΔΗΜ.ΑΡ., ΚΙΝ.ΑΛ. ισοπεδώθηκαν κατά καιρούς από πρωτοφανείς φυσικές καταστροφές. Λίγα μάρμαρα μόνο, χαραγμένα ανεξίτηλα από τον χρόνο και τα στοιχεία της φύσης, έχουν απομείνει για να θυμίζουν την ύπαρξή τους στον βιαστικό διαβάτη. Γι' αυτό μάλλον ο Σκουρλέτης εμφανίστηκε στην εκδήλωση (σ.σ.: προχθές στο «Κάραβελ») φορώντας στον λαιμό μια πλεξίδα σκόρδο» γράφει σκωπτικά ο διευθυντής της κομματικής εφημερίδας, αποτυπώνοντας έτσι τον εκνευρισμό και τις... ενστάσεις της Κουμουνδούρου.

Βαρείς χαρακτηρισμοί

Ο Γιάννης Πανούσης, από την πλευρά του, επιλέγει να εκφραστεί με οργισμένα λόγια για τους πρωταγωνιστές της «Γέφυρας», τους οποίους, μεταξύ άλλων «κοσμητικών», αποκαλεί «ριψάσπιδες», «οσφυοκάμπτες τυχοδιώκτες», «γονατιστούς πολιτικούς και γονατισμένους ανθρώπους». Και το σφυροκόπημα συνεχίζεται!
«Αυτοί οι ανθρωπολογικοί τύποι του “πονηρούλη πολιτευτή”, που προσαρμόζονται χαμαιλεοντικά σε ό,τι η συγκυρία επιβάλλει προς ίδιον όφελος αλλά με ιδεολογική άχνη, μολύνουν τόσο την ιστορία των αριστερών της θυσίας όσο και τη νέα γενιά των αριστερών της ανατροπής» αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα