Και άγριος καβγάς για το Δημόσιο με χοντρά ψέματα του Σκουρλέτη

Και άγριος καβγάς για το Δημόσιο με χοντρά ψέματα του Σκουρλέτη14.05.2019Παρασκήνιο

Κόντρα ξέσπασε σε τηλεοπτικό πάνελ μεταξύ του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη και του ομολόγου του της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Δημόσιο

«Πώς θα στηρίξεις την Υγεία όταν έχεις μία θέση που λέει ότι πέντε γιατροί πρέπει να φεύγουν και ένας να προσλαμβάνεται, πέντε δάσκαλοι να φεύγουν, ένας να μένει, πέντε αστυνομικοί να φεύγουν και ένας να μένει,

είναι η προγραμματική θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος τον κατηγόρησε για fake news και τον ρώτησε σε έντονο ύφος πού το είδε γραμμένο.

«Ντρέπομαι που ο γραμματέας της Ν.Δ. δεν ξέρει τις θέσεις της Ν.Δ.» απάντησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, για να ανταπαντήσει ο κ. Αυγενάκης ότι «η Ν.Δ. δεν έχει μιλήσει ποτέ για απολύσεις στο Δημόσιο». Μάλιστα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανήλθε μέσω twitter, υποστηρίζοντας:

«Πανικός και απογοήτευση ΣΥΡΙΖΑ - Σκουρλέτη! Πρώτη φορά από τον Σκουρλέτη ακούσαμε πως το “1 προς 5 σε Υγεία, Παιδεία, ασφάλεια” είναι θέση της Ν.Δ. Εχουμε δεσμευτεί για προσλήψεις κατά προτεραιότητα σε Υγεία και Παιδεία και 1.500 νέους αστυνομικούς. Την επόμενη φορά να είστε διαβασμένος» ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα