Μπακογιάννη: «ουαί υμίν» για την υποκρισία του Τσίπρα με τον Χριστό

Μπακογιάννη: «ουαί υμίν» για την υποκρισία του Τσίπρα με τον Χριστό14.05.2019Πρόσωπα

Με έναν έξυπνο τρόπο η Ντόρα Μπακογιάννη συνέκρινε τη διαστρέβλωση των λεγομένων του Κυριάκου Μητσοτάκη με την… προσχώρηση του πρωθυπουργού στον χριστιανισμό

Συγκεκριμένα, η βουλευτής Α΄ Αθηνών της Ν.Δ. και πρώην

υπουργός έγραψε στο twitter: «Τώρα που ο κ. Τσίπρας προσεχώρησε στo χριστιανισμό, ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί. Οσο κι αν προσπαθείτε, οι Ελληνες καταλαβαίνουν καλά ότι είναι άλλο πράγμα μια επιχείρηση συνεχούς 7ήμερης λειτουργίας κι άλλο πράγμα το αδιαπραγμάτευτο πενθήμερο των εργαζομένων».

Την ίδια ώρα, για σκόπιμη διαστρέβλωση της δήλωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Ζούλας, χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικό στην προπαγάνδα» τον πρωθυπουργό.

Σε τηλεοπτική παρέμβασή του και διευκρινίζοντας την τοποθέτηση του προέδρου της Ν.Δ., ο κ. Ζούλας τόνισε ότι επρόκειτο για αναφορά σε συγκεκριμένη επιχείρηση, στην οποία συμφωνήθηκε μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων να λειτουργεί σε συνεχή βάση (7ήμερο), αλλά οι εργαζόμενοι να δουλεύουν πενθήμερο και συγκεκριμένα 37 αντί για 40 ώρες την εβδομάδα, κάτι που, όπως τόνισε, «έγινε με την υπογραφή της κυρίας Αχτσιόγλου».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε ο στενός του συνεργάτης, δεν ανέφερε ποτέ τις λέξεις “επταήμερη εργασία”» και ό,τι ακολούθησε ήταν «σκόπιμη διαστρέβλωση της δήλωσης», πρόσθεσε και κατήγγειλε το Μέγαρο Μαξίμου για fake news.

Keywords
Τυχαία Θέματα