«Ηταν ιδέα Φλαμπουράρη το σχέδιο της εφόδου»!

«Ηταν ιδέα Φλαμπουράρη το σχέδιο της εφόδου»!21.06.2019Πρόσωπα

Αιχμές Τσακαλώτου προς την ηγεσία για τις μετεγγραφές. Πυρά κι από Κουρουμπλή για το περιβάλλον του πρωθυπουργού

Προεδρικός» εμφανίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, θέλοντας να κλείσει το κεφαλαίο και μια περιρρέουσα φημολογία που τον θέλει να είναι από τους δελφίνους του ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη μέρα μετά την

από πολλούς αναμενόμενη νέα ήττα στις εθνικές εκλογές. Παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί να ανατραπεί, κινούμενος στη γενική γραμμή της Κουμουνδούρου, η οποία απέχει, όμως, από την οδυνηρή πραγματικότητα που θέλει τη διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία να παραμένει. 

Ο υπουργός Οικονομικών, ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει και αυτή τη μάχη, δήλωσε αντίθετος σε οποιαδήποτε τέτοια σκέψη υπάρξει εσωκομματικά.

«Δεν θα τεθεί θέμα ηγεσίας, και αν τεθεί, θα είμαι εναντίον. Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ακόμα πολλά χρόνια στην ηγεσία και δικαίως, γιατί από το 2012 έχει μόνο νίκες και αυξήσεις ποσοστών.

Και όταν φτάσει η ώρα αυτή, πρέπει να υπάρξει ένα πρόσωπο από τη νέα γενιά» είπε, αποκλείοντας για άλλη μια φορά την οποιαδήποτε δική του εμπλοκή λόγω... ηλικίας. «Ετοιμάζομαι να δώσω τη μάχη για τη νίκη στις εθνικές εκλογές» πρόσθεσε.
Φρόντισε, πάντως, να πάρει ακόμη μία φορά αποστάσεις από τη στροφή του Αλέξη Τσίπρα προς τα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως ο ίδιος θέλει ένα αριστερό κόμμα και όχι σοσιαλδημοκρατικό.

«Πού είναι;»

Βολές, πάντως, κατά του Χριστόφορου Βερναρδάκη και γενικότερα του στενού περιβάλλοντος Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για τις ατυχείς εκτιμήσεις που προηγήθηκαν των ευρωεκλογών.

«Κάποιοι από τις ευρωεκλογές μιλούσαν για διαφορά 2,5%, δεν ξέρω τώρα πού είναι αυτοί οι άνθρωποι» είπε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος έχει πολλούς λόγους να είναι χολωμένος με τα ηγετικά κλιμάκια σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου, αφού πιστεύει ότι δεν υποστηρίχθηκε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ο κ. Κουρουμπλής θα δώσει τη μάχη στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, που θεωρητικά είναι μια εκλογική περιφέρεια στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα