«Ιστορικό» ξεκατίνιασμα με τον Καλλιάνο

«Ιστορικό» ξεκατίνιασμα με τον Καλλιάνο28.02.2019Πρόσωπα

Νεύρα για την... ηλικία της από τη Μεγαλοοικονόμου, που δέχθηκε πάλι πυρά από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο

Μαλλιά κουβάρια έγιναν μπροστά στον αδηφάγο τηλεοπτικό φακό ο μετεωρολόγος και υποψήφιος με τη Ν.Δ. Γιάννης Καλλιάνος και η συριζαία βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία έχει εξελιχθεί πλέον σε μετρ παντός είδους γραφικότητας και… χάπενινγκ.

Oλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής τού υπενθύμισε την κοινή πολιτική τους καταγωγή, αφού αμφότεροι προέρχονται από την Ενωση

Κεντρώων. «Ξέρεις γιατί έφυγες από το κόμμα; Γιατί, ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός;» ανέφερε η βουλευτής της πλειοψηφίας, κατηγορώντας τον κ. Καλλιάνο ότι δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Τότε εκείνος της απάντησε ότι δεν σκοπεύει να «ξεφτιλιστεί», όπως «ξεφτιλίζεται και εκείνη», και την κάλεσε να «σοβαρευτεί», καθώς, όπως της είπε, «είναι 70 χρονών γυναίκα» και «παίζει» καθημερινά στο «Ράδιο Αρβύλα». Ποιος είδε τότε τη βουλευτή και δεν τη φοβήθηκε!

Η αναφορά στην ηλικία της την εξόργισε και άρχισε να φωνάζει ότι δεν είναι 70 χρόνων, καθώς έχει γεννηθεί το 1953. Είναι 66 χρονών δηλαδή. Κοινώς, τι Γιάννης, τι... Γιαννάκης. Η «παράσταση» δεν έριξε αυλαία εκεί, αφού το σενάριο είχε συνέχεια με τη βουλευτή να κατηγορεί τον Γιάννη Καλλιάνο για σεξισμό. «Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά» του φώναξε επί λέξει.

Η παρουσία της βουλευτού στα τηλεοπτικά πάνελ είναι πλέον καθημερινή, και κάθε φορά καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις προκαλώντας έντονη δυσφορία στο Μαξίμου. Είναι ενδεικτικό ότι και η φιλοκυβερνητική «Εφημερίδα των Συντακτών» στράφηκε χθες εναντίον της, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στον Παύλο Πολάκη. Σε ένα άρθρο με γερές δόσεις ειρωνείας η κυρία Μεγαλοοικονόμου αποκαλείται «αρτιπροσήλυτη κομμουνίστρια». Ο συντάκτης του κειμένου την ψέγει επειδή πήγε στη Βουλή με κουραμπιέδες, αλλά και για την αναφορά της ότι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας είναι ηγέτης, ενώ στέκεται ιδιαίτερα στο πρόσφατο περιστατικό με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τα «αγγούρια». «Μολονότι τυγχάνει νεόκοπη συριζαία, έχει εντρυφήσει εις βάθος στην αριστερή περί τα ανθρώπινα δικαιώματα κουλτούρα, ιδίως στα εδάφια για τον σεξισμό και την ομοφοβία» αναφέρει δηκτικά το άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα