ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 16/06/2020

➥ Χαρές, πανηγύρια, τηλεοράσεις! Φουλ τουριστικό το θεματολόγιο σήμερον.

➥ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός και θείος του δαιμόνιου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ταξίδεψε έως τη Σαντορίνη για να κηρύξει την επανέναρξη του ελληνικού τουρισμού, κι αυτό έδωσε πάτημα σε ορισμένους κακόπιστους γραφίστες να κάνουν τα αντιπολιτευτικά εικαστικά που βλέπετε, με πρωταγωνιστές τον γουρλή Κυριάκο και το ηφαίστειο της Θήρας.

➥ Επιπλέον, ο δαιμόνιος Κώστας Μπακογιάννης εγκαινίασε την έναρξη της περιόδου του στατικού τουρισμού, ο οποίος λαμβάνει σάρκα και οστά με τα μποτιλιαρισμένα οχήματα

στο κέντρο των Αθηνών.

➥ Το μποτιλιάρισμα θυμίζει και λιγουλάκι εικαστική «εγκατάσταση». Τα ακινητοποιημένα οχήματα (ένεκα της μπακογιάννειας συλλήψεως του… «Μεγάλου Περιπάτου») είναι κάπως εντυπωσιακά ως θέαμα – αρκεί να μην είσαι εγκλωβισμένος σε ένα από αυτά.

➥ Ο «Μεγάλος Περίπατος» μπορεί εναλλακτικά να αποκληθεί και ο «Μεγάλος Αβάδιστος»…

➥ Λαμπρή ιδέα για την τόνωση του τουριστικού ρεύματος στην Ελλάδα είναι το λανσάρισμα του προσκυνηματικού τουρισμού για αριστερούς και αριστεριστές.

➥ Οι σταθμοί όπου θα έλκουν το ενδιαφέρον των απανταχού επαναστατημένων θα είναι τα δεκάδες ακίνητα του μεγάλου ανθρωπιστού Δημήτρη Παπαδημούλη και τα φιλόξενα διαμερίσματα που νοικιάζει σε ΜΚΟ και μετανάστες.

➥ Βοήθειά μας!
π

Keywords
Τυχαία Θέματα