ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 04/04/2023

● Αρχισαν πάλι τα δρομολόγια των τρένων. Στο πρώτο δρομολόγιο με αναχώρηση από τον Σταθμό Λαρίσης για Καλαμπάκα ταξίδεψαν ο υπουργός Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης και στελέχη της Hellenic Τrain.

● Συμμετείχαν σε αυτό το θέαμα θέλοντας να δώσουν το μήνυμα ότι οι μετακινήσεις είναι ασφαλείς (αφού πρώτα 57 άνθρωποι εξαϋλώθηκαν και καρβουνιάστηκαν με τις «ασφαλείς»

μετακινήσεις τους).

● Αν ήταν ειλικρινείς η συντριβή τους και η παραδοχή του δικού τους βαθμού ευθύνης για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, θα έπρεπε να γίνει μια τροποποίηση στο ταξίδι τους.

● Ο Γεραπετρίτης θα έπρεπε να ταξιδέψει μαζί με τον Μητσοτάκη με το πρώτο δρομολόγιο του τρένου, στο πρώτο βαγόνι, και με σταθμάρχη τον ήδη πρoφυλακισμένο, ο οποίος θα αποφυλακιζόταν για λίγη ώρα, ώστε να κάνει όσα γνωρίζει περί της εργασίας του.

● Οι άτυχοι επιβάτες που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν είτε σωματικά είτε ψυχικά στο δυστύχημα δεν είχαν κάμερες μαζί τους, δεν τους πήραν δηλώσεις στην επιβίβαση, δεν διπλοτσέκαραν οι πεπειραμένοι σταθμάρχες το δρομολόγιό τους.

● Από το μοιραίο ταξίδι έλειπαν και ο Γεραπετρίτης και ο Μητσοτάκης και οι αξιωματούχοι του ΟΣΕ και οι Ιταλοί της Hellenic Τrain.

● Εκ των υστέρων προέκυψε η κυβερνητική ευαισθησία για την ασφάλεια στις μετακινήσεις με τρένα του ΟΣΕ.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα