ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 08/04/2020

➥ Στη φωτογραφία δεξιά βλέπουμε τρεις ουσίες, οι οποίες κυριολεκτικά μεταμορφώνουν το ανθρώπινο σώμα. Οι δύο πρώτες ουσίες είναι γνωστές.

➥ Την πρωτεΐνη και την κρεατίνη οι μποντιμπιλντεράδες τις έχουν για πρωινό. Κάθε τόσο, τις παίρνουν σε σκόνες και φουσκώνουν τα μούσκουλα, γραμμώνονται οι κοιλιακοί και το κορμί γίνεται σίδερο. Όσοι το παρακάνουν, φυσικά, έχουν προβλήματα με την υγεία τους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

➥ Η ουσία «καραντίνη» αποτελεί νέο εύρημα της πολιτικής επιστήμης. Είναι η ουσία που ποτίζει το κορμί και την ψυχή όσων προσπαθούν να μένουν στα σπίτια τους για να

γλιτώσουν τον κορονοϊό.

➥ Και η καραντίνη μεταμορφώνει το σώμα, αλλά όχι προς το καλύτερο. Απλώς, ενεργοποιεί τον μηχανισμό αποθήκευσης λίπους και τη διαδικασία ενισχύει το γεγονός των περιορισμένων καύσεων που κάνει ο οργανισμός.

➥ Με την καραντίνη ακόμη και οι ωραίοι, που θύμιζαν αρχαιοελληνικά αγάλματα, μπορούν να ομοιάσουν με θαλάσσιους ελέφαντες. Προτιμήστε την!

➥ Στη φωτογραφία κάτω βλέπουμε μια σειρά από υγειονομικά εργαλεία (τρία εξ αυτών είναι ψηφιακά θερμόμετρα) που χρησιμοποιούνται σε χώρες για τον γρήγορο εντοπισμό ατόμων που ασθενούν – πιθανόν με κορονοϊό.

➥ Ωστόσο, απ’ όλα τα εργαλεία ξεχωρίζει εκείνο που αποδίδεται στον βορειοκορεατικό τρόπο αντιμετώπισης των πανδημιών. Στην πατρίδα του μεγάλου ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν λένε, επίσης, ότι έχει υιοθετηθεί «δυαδική μέθοδος» καταμέτρησης των κρουσμάτων.

➥ Ιδού πώς μετρούν στη Βόρεια Κορέα: Ενας ασθενής. Έπειτα κανένας. Αμέσως μετά πάλι μετρούν έναν κι ύστερα από λίγο δεν έχει απομείνει κανένας. Το «θερμομετράκι» της φωτογραφίας εικάζεται ότι βοηθάει πολύ σ’ αυτή την πρωτότυπη καταμέτρηση.
π

Πηγή: ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 08/04/2020 - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα