ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 26/06/2023

● Ο Σταν Γκρίνμπεργκ, αυτός ο… άμισθος σύμβουλος του Μητσοτάκη, μπορεί να ζητήσει μεγάλη αύξηση (απ’ όπου κι αν πληρώνεται, τέλος πάντων). Οι «αμερικανιές» βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση στην ελληνική αποικία.

● Και ο Κουτσούμπας με διάφορες «αμερικανιές» προσπαθεί να τσιμπήσει κάνα ψηφαλάκι για το ΚΚΕ. Από τη μια, κάνει καρδούλες και λέει «τρέντι» συνθηματάκια, και, από την άλλη, κάνει κουτοπονηριές αμερικανικού τύπου.

● Χθες, βγαίνοντας από το παραβάν εκλογικού τμήματος της Λαμίας όπου πήγε να ψηφίσει, είπε ότι δεν του

έδωσαν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Οποιος θέλει τον πιστεύει, βέβαια, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο να καταπιείς αμάσητο τόσο μακρύ… μούσι.

● Τις υποψίες ότι επρόκειτο για ιδέα Αμερικανού επικοινωνιολόγου ενίσχυσε η φράση του Κουτσούμπα στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής: «Θα γίνετε viral τώρα».

● Aρα ο νους του ήταν στη διαδικτυακή διασπορά – κάτι που θυμίζει πολύ Αμερική.

● Η ιδέα είναι κουτοπόνηρη αλλά δεν αποκλείεται να λειτούργησε. Μέχρι τις 19.00 που έκλειναν οι κάλπες δεν επιτρέπονταν στα κανάλια η αμιγώς πολιτική – κομματική συζήτηση και οι σχετικοί διαξιφισμοί.

● Μπορούσαν να γίνουν μόνο εκλογικές αναλύσεις, ειδήσεις και σχολιασμοί. Aρα το να πει ένας πολιτικός αρχηγός ότι δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του κόμματός του θα του πρόσφερε πολλή, δωρεάν τηλεοπτική και διαδικτυακή προβολή.

● Ε, δεν θυμίζει λιγουλάκι Σταν Γκρίνμπεργκ αυτή η υπόθεση;

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 26062023,iremologio defteras 26062023