Ηπιαν αίμα φιδιού για χάρη του Ματίς

Ηπιαν αίμα φιδιού για χάρη του Ματίς25.01.2018Παράξενα

Σε μια σπάνια επίδειξη στρατιωτικών ικανοτήτων προχώρησαν οι στρατιώτες στην Ινδονησία, παρουσία του Αμερικανού υπουργού Τζιμ Ματίς, ο οποίος παρακολούθησε τους άνδρες να πίνουν αίμα φιδιών, να σπάνε τούβλα με τα κεφάλια τους, να περπατούν σε αναμμένα κάρβουνα και σε σπασμένα γυαλιά.

Και παρότι οι επικεφαλής του Πενταγώνου είναι συνηθισμένοι να παρίστανται σε διαφόρων ειδών επιδείξεις, ο Ματίς δυσκολευόταν να πιστέψει όσα έβλεπε.
Υπό τους ήχους τυμπάνων, ο Αμερικανός παρακολούθησε

έναν στρατιώτη με δεμένα μάτια να πυροβολεί ένα μπαλόνι που κρατούσε ανάμεσα στα πόδια του ένας συνάδελφός του κι έναν άλλον, επίσης με δεμένα μάτια, να κόβει με το μαχαίρι του το αγγούρι που είχε ένας δεύτερος στο στόμα.

Το αποκορύφωμα της επίδειξης ήταν αναμφίβολα όταν οι στρατιώτες έβγαλαν από σάκους ζωντανά φίδια, ανάμεσά τους και μια βασιλική κόμπρα, και τα σκόρπισαν στο πάτωμα λίγα εκατοστά από εκεί όπου στεκόταν ο άναυδος υπουργός. Στη συνέχεια έκοψαν τα κεφάλια τους και ήπιαν το αίμα τους.

Στο τέλος, υπό τους ήχους της ταινίας «Επικίνδυνες αποστολές», οι Ινδονήσιοι έφεραν σε πέρας μια επιχείρηση διάσωσης ομήρων κι αυτό ήταν μάλλον το πιο βατό απ' όσα είδε ο Αμερικανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα