Η Ν.Δ. πάει το θέμα Πολάκη στις Βρυξέλλες

Η Ν.Δ. πάει το θέμα Πολάκη στις Βρυξέλλες16.10.2018Πρόσωπα

Για το σχόλιό του περί φυλακίσεων

Αποφασισμένη να διεθνοποιήσει το θέμα των δηλώσεων Πολάκη για «φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων» είναι η Ν.Δ., με τις πληροφορίες να θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θέτει το ζήτημα αυτό στους Ευρωπαίους συνομιλητές του κατά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες αύριο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα θέσει αυτό το θέμα και κατά τη συνάντηση που θα έχει -στο

περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος- με τον απερχόμενο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Στην κατεύθυνση αυτή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρενέβη μέσω των social media, δίνοντας το στίγμα της διεθνοποίησης του ζητήματος, αλλά και της προεκλογικής γραμμής του, καθώς έγραψε, και μάλιστα στα αγγλικά, ότι «η Ν.Δ. δεν τρομοκρατείται! Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών».

Επέμεινε

Ο Παύλος Πολάκης επέμεινε στις δηλώσεις του, αν και προσπάθησε να ανασκευάσει ελαφρώς. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο facebook απευθύνθηκε ονομαστικά στον κ. Μητσοτάκη και τον Αδωνι Γεωργιάδη, αποκαλώντας τον τελευταίο «αγαπημένο του (σ.σ.: του κ. Μητσοτάκη)» αντιπρόεδρο, και σημείωσε: «Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει, ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η Δικαιοσύνη αποφασίζει και, αν έχει στοιχεία, τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δεν μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει...»

Keywords
Τυχαία Θέματα