Η «Κόζα Νόστρα» ήθελε κλειστό το στόμα του Γιαννουσάκη για το «Noor 1»

Η «Κόζα Νόστρα» ήθελε κλειστό το στόμα του Γιαννουσάκη για το «Noor 1»19.02.2019Πρόσωπα

Ο Λεκοτσάι ομολόγησε ότι είχε καρφώσει στιλό στα πλευρά του

Επίθεση στον καταδικασμένο σε ισόβια για την υπόθεση του «Νοοr 1», Μάκη Γιαννουσάκη, για να του κρατήσει «το στόμα κλειστό», είχε κάνει μέσα στις φυλακές ο φερόμενος ως αρχηγός της «μαφίας του Κορυδαλλού» Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Οπως αποκαλύπτεται από ανωμοτί κατάθεση του 33χρονου, που φέρνει στο φως

της δημοσιότητας το dikastiko.gr, o Λεκοτσάι ομολογεί ότι ήταν αυτός που επιτέθηκε στον Γιαννουσάκη πριν από περίπου δύο χρόνια για να σταματήσει να εμπλέκει Τούρκους και Ελληνες «φίλους» του στην υπόθεση του ναρκοπλοίου, απειλώντας μάλιστα πως «θα του κόψει το κεφάλι».

Ο Γιαννουσάκης σε καταθέσεις του το 2015 αποκάλυψε τα ονόματα των Τούρκων χρηματοδοτών του φορτίου των 2,1 τόνων ηρωίνης, τους οποίους είχε καταγράψει και σε βίντεο, ενώ με βάση τα στοιχεία αυτά η Δικαιοσύνη εξέδωσε εντάλματα σύλληψής τους.

Αναφερόμενος στην επίθεση σε βάρος του Γιαννουσάκη, κατά την οποία του είχε καρφώσει ένα στιλό στα πλευρά, ο Λεκοτσάι είχε πει μάλιστα ότι, όσο κι αν τον προστατεύσουν, δεν θα μπορέσει να γλιτώσει από εκείνον!

«Τον παρακολουθούσαμε (σ.σ.: εννοεί τον Γιαννουσάκη) όταν γύριζε από το επισκεπτήριο και, αφού μπήκε στο κελί, μπήκα μέσα εγώ και ένας άλλος Τούρκος, χωρίς να θέλω να αναφέρω τα στοιχεία του, και τον προειδοποιήσαμε να πάρει πίσω τις καταθέσεις με τις οποίες έπαιρνε στον λαιμό του πολλά άτομα» περιγράφει ο 33χρονος, που «έλυνε και έδενε» στις Φυλακές Κορυδαλλού.

«Αυτός τότε αντέδρασε και εκείνη τη στιγμή τον έπιασε ο Τούρκος από το κεφάλι κι εγώ τον κάρφωσα με ένα στιλό στα πλευρά» συνεχίζει. «Δεν θα γλιτώσει από μένα αν δεν κάνει αυτό που πρέπει, και εννοώ να πάρει πίσω τα άτομα που έχει πάρει στον λαιμό του, γιατί με τους Τούρκους και τους Ελληνες που θέλει να εμπλέξει είμαστε αδέρφια» τονίζει ο 33χρονος και ζητά να γίνει γνωστό στον Γιαννουσάκη ότι «έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος που τα έβαλε μαζί του και με τους φίλους του». Μάλιστα, εξαπολύει ευθεία απειλή σε βάρος του κατηγορουμένου! «Με το μαχαίρι που αναφέρει στη μήνυσή του εγώ θα του κόψω το κεφάλι! Επιθυμώ να του γίνει γνωστό αυτό και δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα