Η ΑΕΛ κάλπασε στη Ριζούπολη

Η ΑΕΛ κάλπασε στη Ριζούπολη27.08.2018Ποδόσφαιρο

«Σούζα το αλογάκι»! Η Λάρισα νίκησε 1-0 (29' Ντέλετιτς) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και οι αλλαγές στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκονται προ πυλών.

Η εικόνα των γηπεδούχων ήταν αποκαρδιωτική, καθώς δεν απείλησαν καθόλου τους αντιπάλους τους, και πλέον η απόλυση του προπονητή Βαλεριέν Ισμαέλ θεωρείται βέβαιη. Παράλληλα, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» περιμένουν σήμερα την άφιξη

του Σικαμπάλα, καθώς το πρόβλημα με τη βίζα του λύθηκε.

Σχετικά με την εικόνα της Λάρισας, ούτε εκείνη εντυπωσίασε όμως το γκολ που σημείωσε την έβγαλε από τη δύσκολη θέση και ουσιαστικά της έδωσε ένα... εξάποντο, καθώς μαζί με τον Απόλλωνα είναι δύο από τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία. «Ημασταν καλύτεροι και πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ, δίχως να απειληθούμε καθόλου στο ματς» τόνισε ο προπονητής των φιλοξενουμένων Σωτήρης Αντωνίου.

Η Λάρισα θα χάσει τον Βαγγέλη Μόρα για περίπου έναν μήνα, καθώς αποχώρησε από την αναμέτρηση με θλάση.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαλεριέν Ισμαέλ): Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες (58’ Ζοάο Πέδρο), Κονέ, Ζαγκουαρίμπ (67’ Οριουέλα), Αϊλερς (58’ Τριάδης), Ελ Χέλβε.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46’ Γκόικοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (28’ λ.τρ. Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μόρσι (67’ Καρανίκας).

Keywords
Τυχαία Θέματα