Γιατί είμαστε υπερήφανοι

Η επίθεση ενός τυράννου εναντίον μέσου ενημέρωσης δεν μπορεί παρά να προκαλεί στους δημοσιογράφους αίσθημα ηθικής ικανοποίησης. Ακολουθούν 10 λόγοι που αιτιολογούν τη στάση μας σε αυτό το γεγονός.

1. Είμαστε σίγουροι ότι με το επίμαχο πρωτοσέλιδο υπηρετήσαμε την πατρίδα μας. Η διατύπωση της αλήθειας και η επίδειξη ελευθεροφροσύνης και αδούλωτου πνεύματος πάντα ωφελούν την Ελλάδα.

2. Δώσαμε στον λαό μας κουράγιο και δύναμη, ενώ άλλοι προσπαθούν να τον αποκαρδιώσουν. Δεν μπορούμε να είμαστε… αβροί με τον εχθρό του

έθνους, που μας υβρίζει, μας λοιδορεί, μας απειλεί εδώ και τόσο καιρό και συμπεριφέρεται σαν τον μαφιόζο της γειτονιάς που εκβιάζει.

3. Τα ΜΜΕ του κατεστημένου και οι παραδομένες στην ηττοπάθεια πολιτικές δυνάμεις μιλούν συνέχεια για την ισχύ του αντιπάλου. Εμείς επιθυμούμε να εκφράζουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα του Ελληνισμού.

4. Σε μια σκοτεινή εποχή, όπου τα μεγαλύτερα εγκλήματα κουκουλώνονται πίσω από υποκριτικούς καθωσπρεπισμούς, πράξαμε ακριβώς το αντίθετο.

5. Όταν ένα ανθρωποφαγικό σύστημα σηκώνει τόση σκόνη εναντίον σου κι ένας αποδεδειγμένος εχθρός της δημοκρατίας και της ελευθερίας σε σέρνει στα δικαστήρια, τότε βεβαιώνεσαι ότι ο δρόμος που ακολουθείς είναι ο σωστός. Ανηφορικός μεν, αλλά δίκαιος.

6. Ο παρανοϊκός τύραννος Ερντογάν με αυτή τη δημοσίευση κατάλαβε για τα καλά ότι υπάρχουν Ελληνες που και αψηφούν την ισχύ του και δεν υπολογίζουν τις απειλές του.

7. Κρατάμε ψηλά το λάβαρο της δημοσιογραφικής ανεξαρτησίας και δεν ξεχνάμε ότι ο Τούρκος πρόεδρος είναι ο στυγνότερος διώκτης της ελευθερίας του Τύπου στη χώρα του.

8. Με υπερηφάνεια μας γεμίζει η πληροφορία που λάβαμε, από έγκυρη πηγή, ότι το πρωτοσέλιδό μας έχει γίνει… αφίσα που κοσμεί τα δωμάτια διάφορων αντικαθεστωτικών στην Τουρκία.

9. Η στάση μας μπορεί να παραδειγματίσει κι άλλα ελληνικά ΜΜΕ να πράξουν το καθήκον τους.

10. Πάνω απ’ όλα είμαστε υπερήφανοι επειδή ζούμε σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα, την Ελλάδα, στην οποία δεν πιάνει η κακιά σκουριά της κρατικής αυθαιρεσίας που πρεσβεύει ο Ερντογάν. Εδώ τα κόλπα του δεν πιάνουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα