Φθαρμένα πρόσωπα οι νέοι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ. Αγνοείται ο Βενιζέλος

Φθαρμένα πρόσωπα οι νέοι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ. Αγνοείται ο Βενιζέλος28.12.2017ΠΑΣΟΚ

Ανανέωση με φθαρμένα υλικά επιχειρεί να κάνει η Φώφη Γεννηματά (φωτό) στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, καθώς -θέλοντας και μη- χρησιμοποιεί στη «σκιώδη κυβέρνησή της» βουλευτές και πρώην υπουργούς, οι οποίοι κατά το παρελθόν πρωταγωνίστησαν στη βύθιση της χώρας στο τέλμα.

Χθες ανακοινώθηκε η νέα διάταξη των υπευθύνων

της παράταξης ανά υπουργείο και κοινοβουλευτικό τομέα, όπου μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται οι Ανδρέας Λοβέρδος (Εξωτερικών και Αμυνας), Κώστας Σκανδαλίδης (υπουργείο Επικρατείας), Λεωνίδας Γρηγοράκος (Παιδείας και Θρησκευμάτων), Γιάννης Κουτσούκος (Οικονομικών και Κοινωνικής Ασφάλισης), Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Οικονομίας και Ανάπτυξης, Τουρισμού), Εύη Χριστοφιλοπούλου (Εσωτερικών και Προστασίας Πολίτη) και Βασίλης Κεγκέρογλου (γραμματέας Κ.Ο.). Από τα αξιοσημείωτα είναι η αξιοποίηση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάση Θεοχαρόπουλου στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων, καθώς και του μουσουλμάνου -συχνά προκλητικού- βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ στον κρίσιμο τομέα της Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ουσιαστικά είναι... εξαφανισμένος και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχει στο Συμβούλιο της Ευρώπης, του οποίου έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος, καθώς και στις επιτροπές Θεσμών και Διαφάνειας και Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα εντείνει τη δράση της από το νέο έτος τόσο στον κοινοβουλευτικό έλεγχο όσο και στο νομοθετικό έργο» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη, που κάνει λόγο για «νέα διάταξη των υπευθύνων ανά υπουργείο και κοινοβουλευτικό τομέα καθώς και περαιτέρω συντονισμό των δραστηριοτήτων των κοινοβουλευτικών ομάδων Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα