Φοβάται ήττα από τον Ορφανό ο Ταχιάος!

Φοβάται ήττα από τον Ορφανό ο Ταχιάος!19.04.2019Πρόσωπα

Προτιμάει να έχει τη Νοτοπούλου για αντίπαλο στον δεύτερο γύρο των εκλογών!

Αποκαλύπτεται όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος. Ο κ. Ταχιάος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Πρακτορείο FM 104.9, δήλωσε προτίμηση στην Κατερίνα Νοτοπούλου παρά στον... Γιώργο

Ορφανό, σε ό,τι αφορά τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Προφανώς και φοβάται πως εάν έχει απέναντί του τον πρώην υπουργό, θα χάσει! Προκαλεί δε εντύπωση και αποτελεί «φάουλ» η επιλογή του κ. Ταχιάου στο πρόσωπο της κυρίας Νοτοπούλου αντί του κ. Ορφανού, που είναι επίσης νεοδημοκράτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ταχιάος δήλωσε βέβαιος ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών. «Θα σας πω γιατί προτιμώ την κυρία Νοτοπούλου. Γιατί θεωρώ ότι στην αντίθετη περίπτωση, ο β' γύρος θα πάρει λάθος προσανατολισμό. Θα έχει να κάνει με τα εσωτερικά της Ν.Δ. και περίεργα παζάρια. Και επειδή δεν έχω σκοπό να παίξω αυτό το παιχνίδι, προτιμώ την κυρία Νοτοπούλου που κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έχει κρύψει» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ταχιάος εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Για τη διαφορά που εμφανίζεται «ψαλιδισμένη» σε ορισμένες δημοσκοπήσεις απάντησε: «Ο κ. Ορφανός επιλέγει να είναι μια υποψηφιότητα παρασκηνίου. Δεν κινούμαι στη λογική των δημοσκοπήσεων, παρά το γεγονός ότι με φέρνουν πρώτο».

Είναι προφανές ότι η ανακοίνωση του Γιώργου Κούδα στο ψηφοδέλτιο Ορφανού έχει φέρει… πονοκέφαλο στο επιτελείο Ταχιάου. Την ίδια ώρα, ο «εκλεκτός» της Ν.Δ. ταυτίζεται πλήρως με τον Γιάννη Μπουτάρη στο ζήτημα των 192 συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα