Φουλάρει για το «Ε» ο Ιβάν

Φουλάρει για το «Ε» ο Ιβάν17.11.2017Τέχνες

Ξεκινά δεύτερος έλεγχος, με στόχο την ολοκλήρωση της συμφωνίας

Οι καθυστερήσεις που προκαλούσε με κάθε ευκαιρία ο Φίλιππος Βρυώνης για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Εψιλον από τον Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται ότι τελείωσαν. Η διαπραγμάτευση ξεκόλλησε και το deal βαίνει προς την τελική ευθεία.

Προχθές, πολύ αργά το βράδυ και έπειτα από μαραθώνια

σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών, ο Φίλιππος Βρυώνης αποδέχθηκε τελικά να υπογράψει την έναρξη της διαδικασίας (επισταμένης έρευνας) από την ελεγκτική Grand Thornton, ενώ είχε πραγματοποιηθεί και αρχικός έλεγχος που είχε κάνει η Deloitte.

Με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτείται και επισήμως η έναρξη του τελικού σταδίου οριστικοποίησης της συμφωνίας της 21ης Αυγούστου. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι με το πέρας του δεύτερου ελέγχου, για τον οποίο πήρε εντολή η Grand Thornton, η διαδικασία κλεισίματος της συμφωνίας γίνεται αυτομάτως. Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προς την Dimera Media Investments πρέπει να οριστικοποιηθεί έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως και συναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Εψιλον θα αναλάβει ο εξειδικευμένος σε τηλεοπτικά θέματα μάνατζερ Ed Hall. Πάντως, αδιάψευστες πηγές τονίζουν ότι ο Φίλιππος Βρυώνης από ένα σημείο και πέρα δεν είχε την οικονομική επιφάνεια για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που προκήρυξε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Αλλωστε, στην περσινή δημοπρασία ο κ. Βρυώνης δεν κατάφερε να καταθέσει ούτε καν την απαιτούμενη εγγυητική!

Keywords
Τυχαία Θέματα