Φώφη: Το όχι του λαού έγινε ναι μέσα στη Βουλή

Φώφη: Το όχι του λαού έγινε ναι μέσα στη Βουλή26.02.2019Πρόσωπα

Να μη δεσμεύσει τη χώρα, τώρα που τελειώνει η θητεία της κυβέρνησης, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά από τη Θεσσαλονίκη, από το βήμα της προσυνεδριακής εκδήλωσης με θέμα «Η Μακεδονία στο επίκεντρο»

Η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε στα μεγάλα ζητήματα της χώρας και άσκησε έντονη κριτική

στον κ. Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

«Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είπε συντριπτικό “όχι”, ενώ μια μειοψηφία στη Βουλή ψήφισε θετικά» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά και συμπλήρωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας «παρέδωσε όλα τα όπλα που ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ είχαν εξασφαλίσει». Και συνέχισε: «Λίγες ημέρες χρειάστηκαν για να ξεκινήσουν οι αλυτρωτικές προκλήσεις. Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του BBC». Η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις της χώρας μας με την Αλβανία και την Τουρκία, και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συνομιλίας του με τον Τούρκο πρόεδρο.

Αναφορικά με τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού πως διατηρεί γέφυρες επικοινωνίας με την Κεντροαριστερά, σημείωσε πως η μόνη γέφυρα που έχει απομείνει στον κ. Τσίπρα είναι αυτή... των στεναγμών.
«Ο κ. Τσίπρας με τη στάση του έχει γίνει εκτός από χορηγός της Ν.Δ. και χορηγός της Χρυσής Αυγής» είπε και αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό σε απόγνωση, βαρίδι της Αριστεράς.

Β. Στολάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα