Εξαργύρωσε με... χρίσμα την επίθεση που δέχτηκε

Εξαργύρωσε με... χρίσμα την επίθεση που δέχτηκε29.05.2018Πρόσωπα

Την υποστήριξή του στον Μπουτάρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές την επόμενη χρονιά εξέφρασε ο Τσίπρας

Πρόταση γάμου» στον Γιάννη Μπουτάρη έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την επίθεση που δέχτηκε ο πρώτος την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Ο κ. Τσίπρας

επισκέφτηκε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, συζήτησε μαζί του για περισσότερο από μία ώρα και εξέφρασε... τη στήριξή του στις εκλογές του 2019.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευαν ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης και η διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου. «Η επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη δεν ήταν ένα τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό, αλλά μία σχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση» είπε ο κ. Τσίπρας. Αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη, είπε πως πρόκειται για μια πόλη «με μακρά παράδοση αγώνων και υπεράσπισης της δημοκρατίας, αλλά και μακρά παράδοση ενός μαύρου μετώπου».

Για τη διοίκηση Μπουτάρη είπε πως παρέλαβε μια πόλη με χρέη και σκάνδαλα και την κατέστησε «ανοιχτή» και «δημοκρατική», και τον ενθάρρυνε να «μπει μπροστά και να συνεχίσει τον αγώνα του», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή του στην «Πρωτοβουλία» για τις δημοτικές κάλπες του 2019.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη στήριξη και τη συμπαράστασή του μετά την επίθεση που δέχτηκε. Επανέλαβε πως η επίθεση σε βάρος του δεν ήταν τυχαία, αλλά οργανωμένη. «Οταν λέω ότι θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών, εννοώ ότι αυτή η πόλη δεν πρέπει να αλλάξει δημοτική Αρχή» υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης.

«Η παρουσία του πρωθυπουργού στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης απλώς επιβεβαίωσε αυτό που λέμε πάνω από έναν χρόνο τώρα: Οτι ΣΥΡΙΖΑ και Μπουτάρης περπατούν χέρι χέρι» σχολίασε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης. «Κάθε προσπάθεια νεκρανάστασης της δημοτικής πρωτοβουλίας του κ. Μπουτάρη αποκαλύπτει την αδυναμία της κυβέρνησης στην αυτοδιοίκηση» σχολίασε η ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης.
«Προσχηματική» χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής Α' Θεσσαλονίκης την επίσκεψη Τσίπρα. Αντιδράσεις υπήρξαν και στο εσωτερικό της παράταξης Μπουτάρη για τη στήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα