Εσβησε από τις γροθιές των ληστών 85χρονος

Εσβησε από τις γροθιές των ληστών 85χρονος18.04.2019Αστυνομικά

Η εγκληματικότητα στο μη παρέκει! Οι κακοποιοί «σάπισαν» στο ξύλο παππού για να αρπάξουν τη σύνταξη

Στα άκρα έχει φτάσει πλέον η εγκληματικότητα, αφού οι αδίστακτοι ληστές δεν λογαριάζουν τίποτα, ούτε καν την ανθρώπινη ζωή, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Τελευταίο θύμα, ένας 85χρονος στα Σεπόλια, τον οποίο σάπισαν στο ξύλο οι κακοποιοί που μπήκαν στο σπίτι του για να του αρπάξουν λίγες οικονομίες. Ο ανήμπορος ηλικιωμένος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς τα τραύματά

του από τα βάναυσα χτυπήματα των ληστών ήταν πολύ σοβαρά.

Η εισβολή στο μικρό σπίτι του ηλικιωμένου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Δύο άτομα ξύπνησαν απότομα τον ανήμπορο να αντιδράσει 85χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Στη συνέχεια οι ληστές προκάλεσαν ζημιές στο σπίτι, αφού έσπασαν εσωτερικές πόρτες και ντουλάπια, βρήκαν και άρπαξαν ένα άγνωστο αλλά μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγαν αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο.

Τον ηλικιωμένο εντόπισε σε άθλια κατάσταση, παραμορφωμένο και με σπασμένα δόντια, το πρωί της Κυριακής μια γειτόνισσα που ανησύχησε από την απουσία του! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο όταν τους κάλεσε η σοκαρισμένη γυναίκα, λύγισαν από το φρικτό θέαμα που αντίκρισαν.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς να τα καταφέρουν. Το βράδυ της Τρίτης έφυγε από τη ζωή εξαιτίας των βαρύτατων τραυμάτων του.

Σύμφωνα με το newsit.gr, o ηλικιωμένος συνήθως άνοιγε το παράθυρό του περίπου στις 9 με 9.30 κάθε πρωί. Συνήθιζε να παίρνει την καρέκλα του και να κάθεται έξω για να μπορεί να βλέπει κόσμο.
Ζούσε μόνος στο σπίτι, το οποίο, σύμφωνα με γείτονα, ανήκει στην αδερφή του. Δεν είχε πολλά χρήματα, καθώς έπαιρνε μόνο μια σύνταξη. Το τραγικό είναι ότι ο άτυχος ηλικιωμένος στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ληστείας άλλες τέσσερις φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα