Επίθεση Ελενόπουλου στον Γ. Λακόπουλο μετά από άρθρο για τον ΓΑ

Επίθεση Ελενόπουλου στον Γ. Λακόπουλο μετά από άρθρο για τον ΓΑ25.02.2019Πρόσωπα

Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Ελενόπουλος...

...κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου για την αρθρογραφία του, γεγονός που ερμηνεύεται ως φρένο (σε συνέχεια της δήλωσης του ίδιου του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ) στα σενάρια που θέλουν την ύπαρξη πολιτικού φλερτ

μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο συντονιστής του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Ελενόπουλος χαρακτηρίζει «γενίτσαρο του Αλέξη Τσίπρα» και «υμνητή του Καραμανλή» τον κ. Λακόπουλο, τον οποίο και κατηγορεί ότι «γράφει από διαφορετική οπτική γωνία κάθε φορά. Αυτή που του επιτάσσει κάθε φορά η οπτική του, ανάλογα και με τα συμφέροντα της θέσης στην οποία βρίσκεται κάθε φορά».

Ο Γιώργος Ελενόπουλος επισημαίνει μάλιστα την «αντίθεση» του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική φιλοσοφία και στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τονίζει ότι αυτό «αποσιωπάται συνειδητά προκειμένου να μπορεί ο καθένας να γράφει και να λέει ό,τι τον βολεύει». Ο κ. Ελενόπουλος μάλιστα χαρακτηρίζει «συντηρητική» την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι είναι παράγοντας αποτροπής της συνεργασίας των «προοδευτικών δυνάμεων».

Ανταπαντώντας, ο Γιώργος Λακόπουλος επισημαίνει: «Δεν προτίθεμαι να απαντήσω σε όσα μου καταλογίζει ο Γ. Ελενόπουλος - εκ μέρους του υποθέτω, όχι για λογαριασμό τρίτων… Οι λόγοι περιέχονται στο κείμενό του». Και καταλήγει με μια φράση του Μάνου Χατζιδάκι: «Μερικοί κύριοι νομίζουν ότι είμαστε συνάδελφοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα