Ενα «ανθρώπινο αστέρι» από 1.000 μικρούς και μεγάλους Αγιοβασίληδες

Ενα «ανθρώπινο αστέρι» από 1.000 μικρούς και μεγάλους Αγιοβασίληδες11.12.2017Ρεπορτάζ

Ενα τεράστιο ανθρώπινο αστέρι σχηματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου από 1.000 μικρούς και μεγάλους Αγιους Βασίληδες στη νότια πύλη της ΔΕΘ, στο πλαίσιο των εγκαινίων του χριστουγεννιάτικου Αστερόκοσμου, που άναψε τα φώτα του και μαζί την εορταστική διάθεση στο κέντρο της πόλης.

Τους επισκέπτες υποδεχόταν ο Οράτιος Ονειροπαρμένος και έδινε οδηγίες για το πώς θα σχηματιζόταν το τεράστιο ανθρώπινο αστέρι. Ο Αστερόκοσμος έχει στηθεί

από το Magic Park εντός της ΔΕΘ. Χριστουγεννιάτικο κλίμα όμως δημιουργήθηκε και στην Ανω Τούμπα, όπου περίπου την ίδια ώρα άνοιγε τις πύλες του το χριστουγεννιάτικο χωριό FUNtastic PARK, συνοδεία πυροτεχνημάτων, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στελεχών του δήμου και μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά κάλαντα και παραστάσεις.Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό FUNtastic PARK δημιουργήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και λειτουργεί για δεύτερη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα