Έλεγχος στα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ

Έλεγχος στα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ16.01.2019Ποδόσφαιρο

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Τζήλου συνεχίζονται καθημερινά

Η προανάκριση για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή και πλέον δόθηκε εντολή για έλεγχο και στα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ.

Το στάδιο της προανακριτικής διαδικασίας θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας και οι αρχές εξετάζουν ήδη τα τηλέφωνα ενός αντιπροέδρου ΠΑΕ και ενός εξωδιοικητικού παράγοντα ομάδας, μαζί με αυτά των δραστών. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα μείνουν εκεί. Σύμφωνα

με το dikisports.blogspot.gr, άναψε το «πράσινο φως» για να «ανοίξουν» τα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ, προκειμένου να εντοπιστεί αν τυχόν είχε επικοινωνία με τους προαναφερθέντες.

Μετά το τέλος της προανάκρισης, θα σχηματιστεί δικογραφία από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ. Τζαμαλή ώστε να αναλάβει την υπόθεση τακτικός ανακριτής.

Αναμονή για τα στημένα
Εκδικάστηκε χθες το πρωί, στο ΣΤ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, η αίτηση αναίρεσης του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Β. Ζαχαρή για τις κατηγορίες αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων.

Οι κατηγορίες αυτές είναι σε βαθμό πλημμελήματος και αφορούν την «περίφημη» υπόθεση της σύστασης συμμορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανάμεσα στα 28 άτομα που απαρτίζουν τη φερόμενη συμμορία ξεχωρίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Να θυμίσουμε ότι οι αρχικές κατηγορίες ήταν σε βαθμό κακουργήματος και αφορούσαν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Αυτό άλλαξε, ο βαθμός κακουργήματος υποβιβάστηκε σε βαθμό πλημμελήματος. Πλέον αναμένεται να μάθουμε αν η δικογραφία θα επιστρέψει για ακόμα μια φορά στο Συμβούλιο Εφετών (θα είναι η τρίτη) ή θα απορριφθεί και θα έχουμε πλέον οριστική παραπομπή σε δίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα