Εκθέτουν τη Ν.Δ. Μπογδάνος, Μαρκόπουλος

Εκθέτουν τη Ν.Δ. Μπογδάνος, Μαρκόπουλος05.09.2019ΝΔ

Κάποιος θα πρέπει να επαναφέρει στην τάξη τους δύο βουλευτές

Ήταν θέμα χρόνου πότε θα εξέθεταν τη Ν.Δ. ως κυβέρνηση οι βουλευτές της Δημήτρης Μαρκόπουλος και Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Οι εν λόγω βουλευτές, οι οποίοι σημειωτέον είναι και δημοσιογράφοι, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους. 

Αυτό

που προκαλεί, δε, εντύπωση είναι ότι η συμπεριφορά τους αγγίζει τα όρια της έλλειψης επίγνωσης των αρνητικών για την κυβέρνηση συνεπειών που έχουν οι ανεύθυνες και απερίσκεπτες ενέργειές τους, όντες κυβερνητικοί βουλευτές.

Κάποιος θα πρέπει να βρεθεί επιτέλους στην κυβέρνηση να τους τραβήξει το αυτί, καθώς αυτή τη στιγμή -καταρχάς εξαιτίας του Δημήτρη Μαρκόπουλου- βρίσκεται εκτεθειμένος ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Μαρκόπουλου πως «αν τρέξει λίγο αιματάκι μπαχαλάκια, αμέσως τα ΜΜΕ λένε πω πω το παιδί», δίνει προσχήματα στους μπαχαλάκηδες να κάνουν μπάχαλα στα Εξάρχεια, επικοινωνιακά υπονομεύει τις αστυνομικές επιχειρήσεις και δίνει ταυτόχρονα επιχειρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις γκάφες του «γαλάζιου» βουλευτή η Ολγα Γεροβασίλη ενέπλεξε τον πρωθυπουργό, από τον οποίο ζήτησε να καταδικάσει την εν λόγω δήλωση του βουλευτή του.

Ταυτόχρονα, η κυβερνητική πλειοψηφία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να επιβάλλει κυρώσεις για παραβίαση της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας σε βάρος του βουλευτή της.

Άλλωστε, το θέμα έφτασε έως τον πρόεδρο της Βουλής μετά την επιστολή της κυρίας Γεροβασίλη ως γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία καλεί τον Κώστα Τασούλα να προστατεύσει το κύρος της Βουλής και εγκαλώντας τον «γαλάζιο» βουλευτή ότι με τις δηλώσεις του προτρέπει σε κλιμάκωση της βίας.

Όσο για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τι να σχολιάσει κανείς; Οτι άνοιξε βεντέτα με σατιρικές ιστοσελίδες και απειλεί με δικαστικές προσφυγές για σατιρικά σχόλια που στηρίζονται αποκλειστικά στις δηλώσεις του ίδιου;

Εκτός από ότι όλα αυτά εκθέτουν τη Ν.Δ. συνολικά ως κυβέρνηση, προσδίδουν και μια πινελιά φαιδρότητας και έλλειψης σοβαρότητας. Κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν είναι σόουμαν, αλλά βουλευτές της κυβέρνησης. Κάποιοι θα πρέπει να τους συνετίσουν προτού να είναι αργά για την κυβέρνηση...

Keywords
Τυχαία Θέματα