Εγκυρες Πηγές: Οι θεατρικές εξορμήσεις του ζεύγους Σημίτη παρέα με τον Πρετεντέρη

Εγκυρες Πηγές: Οι θεατρικές εξορμήσεις του ζεύγους Σημίτη παρέα με τον Πρετεντέρη21.12.2018Παρασκήνιο

➥ Στο θέατρο το έχει ρίξει εσχάτως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης (φωτό αριστερά) μαζί με τη σύζυγό του Δάφνη

Προχθές εθεάθη στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου (στο διάσημο Κτίριο Τσίλλερ) «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Λουίτζι Πιραντέλο. Κλασικό. Το ενδιαφέρον είναι

ότι πέντε λεπτά μετά την άφιξη του ζεύγους Σημίτη κατευθύνθηκε δίπλα του ακροπατώντας μέσα στο σκότος -όπως μου διηγήθηκαν- ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης (φωτό δεξιά) με τη σύζυγό του.

➥ Και το προηγούμενο διάστημα τα δύο ζεύγη είχαν πάει και πάλι θέατρο, μαζί, λαμβάνοντας βεβαίως όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις. Είναι περίεργοι οι καιροί που ζούμε άλλωστε.

➥ Ετσι ο πρώην πρωθυπουργός και η παρέα του απόλαυσαν τον βετεράνο Γιάννη Βογιατζή, τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Γιώργο Μπένο και τον Στέφανο Παπατρέχα (αναφέρω ενδεικτικά ορισμένους από τους συντελεστές) να αυτοσχεδιάζουν. Ρήμα που πάντως δεν πολυαρέσει στον Σημίτη.

➥ Μιλάμε για μεγάλες δόξες. Στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο αναφέρομαι, που αυτόν τον καιρό είναι στα πάνω του μέσα στην κυβέρνηση. Προχθές το βράδυ εθεάθη μαζί με τους συναδέλφους του Βασίλη Κικίλια και Χάρη Θεοχάρη της Ν.Δ. στη χοροεσπερίδα της Καλλιπάτειρας της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Ekali Club. Φορώντας το καθιερωμένο ποσέτ βεβαίως. Εδώ που τα λέμε, δύσκολα αγνοείς αυτή την οργάνωση - 4.000 γυναίκες είναι μέλη της και ψηφίζουν παντού. Από την Καλαμάτα και τη Γλυφάδα ως το κέντρο των Αθηνών.

➥ Ανοιχτή γραμμή με την ύπατη εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας Φεντερίκα Μογκερίνι (φωτό αριστερά) έχει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ (φωτό δεξιά). Η Ιταλίδα τον ορμηνεύει τι πρέπει να αλλάξει στο Σύνταγμά του για να πάρει το πράσινο φως για την Ευρώπη.

➥Πρωτοποριακός ο Γαβρόγλου. Παρατηρώ ότι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας έχει εντάξει και θεματική ενότητα «fakenews».
Ποιος; Ο αρχιτέκτων των fake news των πανελλαδικών...

➥Πώς καταλαβαίνει κανείς ότι έρχονται εκλογές; Μα βλέποντας τον Χρήστο Σπίρτζη σε τηλεοπτικό πάνελ στις 2 τη νύχτα! Αν ο υπουργός βαστάει καραούλι στα στασίδια τις πρώτες πρωινές ώρες, καταλαβαίνετε!

Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα