Εδειρε και προσπάθησε να βιάσει καθαρίστρια

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τη χτύπησε, την ακινητοποίησε και την κακοποίησε σεξουαλικά, όπως κατήγγειλε η γυναίκα στην ΕΛ.ΑΣ.

Ερμαιο στα χέρια του ιδιοκτήτη διαμερίσματος στα Πετράλωνα που θα καθάριζε έμεινε το περασμένο Σάββατο μια 53χρονη καθαρίστρια, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και απόπειρας βιασμού. Η γυναίκα, που είναι λογίστρια στο επάγγελμα, κάνει μεροκάματα ως καθαρίστρια για να συμπληρώνει το εισόδημά της. Ομως, ο 53χρονος ιδιοκτήτης διαμερίσματος, στο οποίο πήγε να καθαρίσει, φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του.

Τη χτύπησε, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να τη βιάσει, όπως κατήγγειλε η γυναίκα στους αστυνομικούς που απευθύνθηκε. «Με χτύπησε με μανία και προσπάθησε να με βιάσει» ανέφερε η 53χρονη γυναίκα και πρόσθεσε: «Μπαίνω μέσα στο διαμέρισμά του και ξεκίνησα την εργασία, και τότε έγινε η επίθεση. Με τράβηξε, με χτύπησε για να γίνει με το ζόρι βιασμός. Αντιστάθηκα, με χτύπησε με μανία και μετά με πέταξε έξω από το σπίτι». Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα πήρε τηλέφωνο στην Αμεση Δράση για να αναφέρει τον σε βάρος της ξυλοδαρμό. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, για να τη μεταφέρουν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες. «Με το που κατέβηκα από το σπίτι, πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και ήρθαν αμέσως. Από την Αστυνομία πήραν το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε δύο με τρία λεπτά. Εκανα δύο ράμματα στο χείλος μου από μέσα.

Πρέπει αυτό να προκλήθηκε από μια γερή μπουνιά που μου έδωσε. Δεν κατάλαβα πώς έγινε. Με τράβηξε βίαια. (…) Εκτός από τα ράμματα, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν αν είμαι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με φρόντισαν στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Βγήκα από το νοσοκομείο προχθές, την ίδια μέρα. Τώρα είμαι σπίτι μου» ανέφερε η 53χρονη σε δηλώσεις της. Η καθαρίστρια γνώριζε τον δράστη, καθώς μένουν στην ίδια γειτονιά. Με αφορμή τη σε βάρος της απόπειρα βιασμού, στέλνει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης να σπάσουν τα δεσμά της σιωπής.

«Να μη διστάζουν οι κοπέλες να βγάζουν τα πράγματα στη φόρα, να μη φοβούνται, θέλει τσαμπουκά» τόνισε η γυναίκα, η οποία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του δράστη, ζητώντας να μπει φυλακή. Υστερα από αναζητήσεις, αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την απόπειρα βιασμού και τις σωματικές βλάβες σε βάρος της καταγγέλλουσας. Ο 53χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί στον ανακριτή που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα