Δραπέτευσε Ρομά μέσα από τα χέρια αστυνομικών

Δραπέτευσε Ρομά μέσα από τα χέρια αστυνομικών11.04.2019Αστυνομικά

Νέο «φιάσκο» στην Ευελπίδων

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα χέρια των αστυνομικών «γλίστρησε» άνδρας Ρομά ο οποίος ήταν ένας από τους κατηγορούμενους για τη σπείρα που χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα, όπως την πώληση χαλιών, έκλεβε σπίτια στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας είχε μεταχθεί στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί.

Εκεί βρίσκονταν και συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία έπαιξαν... ενεργό ρόλο στην απόδρασή του. Ειδικότερα, δημιούργησαν επεισόδιο από το πουθενά με αποτέλεσμα να τον αποσπάσουν από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν, και αυτός στη συνέχεια μέσα στη φασαρία να μπορέσει να γίνει καπνός και να παραμένει άφαντος!

Η δράση του

Υπενθυμίζεται ότι η σπείρα που εξαρθρώθηκε πριν από λίγες μέρες από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς αποτελούνταν από πέντε άτομα, ηλικίας 24 έως 47 ετών. Οι δράστες συνελήφθησαν στο Μαρούσι από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ λίγη ώρα αφού είχαν επιχειρήσει να κλέψουν σπίτι στην περιοχή, χρησιμοποιώντας ως προσχήματα την πώληση χαλιών ή την παράδοση εμπορευμάτων.

Η σπείρα έπειθε τους ενοίκους των σπιτιών να τους επιτρέψουν την είσοδο σε αυτά και στη συνέχεια μέλη της ομάδας τούς απασχολούσαν, ενώ οι συνεργοί τους ερευνούσαν τους χώρους των οικιών και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα