Δίωξη κατά του Παπαδόπουλου της Λαμίας

Δίωξη κατά του Παπαδόπουλου της Λαμίας07.02.2018Πρόσωπα

Δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Νίκου Παπαδόπουλου (φωτό) για το φραστικό επεισόδιο που συνέβη μεταξύ αυτού και οπαδών του Παναθηναϊκού.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας στη Λεωφόρο (1-0) για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο τερματοφύλακας

των φιλοξενουμένων είχε διαπληκτιστεί με φίλους του «Τριφυλλιού». Τότε, ο 27χρονος πορτιέρο, απευθυνόμενος σε οπαδό στην κερκίδα, φώναξε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό «Σου γαμ... ό,τι έχεις και δεν έχεις». Ως εκ τούτου, ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Γεώργιος Λαΐνης άσκησε δίωξη «λόγω υβριστικής συμπεριφοράς» στον Παπαδόπουλο, ο οποίος θα κληθεί σε απολογία. Στο μεταξύ, η Λαμία υποδέχεται σήμερα το βράδυ τον Πανιώνιο (21.45, CS2) για τη δεύτερη αναμέτρηση της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και χρειάζεται νίκη με διαφορά δύο γκολ και πάνω για να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ θέλει να εκμεταλλευτεί την εκτός έδρας νίκη της επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο πρώτο ματς και να «κλειδώσει» σήμερα το απόγευμα (17.15, CS2) την πρόκριση στην έδρα της. Πάντως, πιο αμφίρροπος απ' όλους είναι ο αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (19.30, CS1), καθώς το 0-0 στο Καραϊσκάκη αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα