Διάψευση για Σόρος, αιχμές για τον Κοτζιά

Διάψευση για Σόρος, αιχμές για τον Κοτζιά16.11.2018Πρόσωπα

«Υπευθυνότητα» από την αξιωματική αντιπολίτευση σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ζήτησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αφήνοντας όμως, παράλληλα, σαφείς αιχμές στον Νίκο Κοτζιά για όσα συνεχίζει να λέει δημοσίως μετά την παραίτησή του, προκαλώντας πονοκεφάλους στην κυβέρνηση

«Δεν είμαστε τηλεοπτικό παράθυρο. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε φτηνό μέσο που έχουμε για να προβάλλουμε την πολιτική μας» είπε ο κ. Κατρούγκαλος, απαντώντας τόσο στην ερώτηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη στη Βουλή,

σχετικά με τη φερόμενη διείσδυση του Τζορτζ Σόρος, όσο και -εμμέσως- στον κ. Κοτζιά, καθώς ο τέως ΥΠΕΞ, συνεχίζοντας να βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα, εξακολουθεί να προκαλεί ανησυχία στο Μαξίμου, όπου επικρατεί προβληματισμός για τις επόμενες κινήσεις του. Ενδεικτικό ήταν το χθεσινό «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο της «Αυγής» με τη μορφή ερωτήματος και υπό τον τίτλο «Θα κατέβει αυτόνομο το Πράττω;»

«Καμία»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τόνισε ακόμη ότι δεν υπάρχει καμία σύμβαση του υπουργείου Εξωτερικών που μπορεί να επηρεάστηκε με οποιονδήποτε τρόπο από τον Σόρος ή να έχει συνάψει με τον Σόρος.

«Ο κ. Κατρούγκαλος προσπάθησε να τετραγωνίσει τον κύκλο, αποφεύγοντας να μπει στην ουσία της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσα για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον επιχειρηματία Σόρος» απάντησε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα