Διακοπές στη Λευκάδα για το ζεύγος Καραμανλή

Διακοπές στη Λευκάδα για το ζεύγος Καραμανλή23.08.2018Πρόσωπα

Φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι, ενώ φωτογραφήθηκαν με ντόπιους στο Κατωχώρι

Στο όμορφο νησί της Λευκάδας βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, οι οποίοι φιλοξενούνται σε φιλικό σπίτι.

Το βράδυ της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε δείπνο που παρέθεσε ο βουλευτής Λευκάδας της Ν.Δ. Θανάσης Καββαδάς στο χωριό του, το Κατωχώρι Λευκάδας, παρουσία και του βουλευτή Αττικής Γιώργου Βλάχου,

καθώς και πολλών τοπικών στελεχών της Ν.Δ.

Ο κ. Καραμανλής, με σπορ εμφάνιση και φορώντας ένα άσπρο πουκάμισο, ήταν ευδιάθετος και έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους παρευρισκομένους.



Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, με τον ίδιο να μη χαλά χατίρι σε κανέναν. Μόλις ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο Κατωχώρι, τον υποδέχθηκε ο οικοδεσπότης βουλευτής και μαζί επισκέφθηκαν τον ιερό ναό του πολιούχου του χωριού Αγίου Δημητρίου, όπου και ξεναγήθηκαν απ' τον εφημέριο π. Σπυρίδωνα.

Στη συνέχεια παρεκάθισαν στην ταβέρνα Ταξιάρχης, όπου απόλαυσαν παραδοσιακά εδέσματα και ντόπιο κρασί.

Ο κ. Καββαδάς έκανε και ένα αναμνηστικό δώρο στον πρώην πρωθυπουργό, μια χρυσοστόλιστη ασημένια εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό στην αγκαλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα