Χαροπαλεύει 8χρονη από αδέσποτη σφαίρα

Χαροπαλεύει 8χρονη από αδέσποτη σφαίρα30.04.2019Ρεπορτάζ

Αφαντος ο κακούργος, που πυροβολούσε στον αέρα

Χαροπαλεύει για να κρατηθεί στη ζωή το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές Θήβας, την Κυριακή του Πάσχα.

Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδελφάκια του όταν η αδέσποτη σφαίρα το χτύπησε στο κεφάλι,

με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος αναίσθητο.

Οι γονείς του, έντρομοι, το πήραν αιμόφυρτο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Θήβας και κατόπιν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διασωληνώθηκε. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Το παιδί υποβλήθηκε σε όλες τις απεικονιστικές εξετάσεις και μετά την αξονική τομογραφία, αργά το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα. Μετά το χειρουργείο εισήχθη στην Εντατική, όπου έως αργά χθες τη νύχτα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας στις Θεσπιές και στα γειτονικά χωριά για τον εντοπισμό του δράστη και όσων άλλων προέβησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς την Κυριακή του Πάσχα. Χθες στο νοσοκομείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να πάρουν τη σφαίρα, η οποία θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η σφαίρα προέρχεται από πιστόλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα