Απονεμήθηκαν τα έπαθλα και οι έπαινοι στους νικητές του διαγωνισμού που διοργάνωσε η δημοκρατία

Την περασμένη Δευτέρα έγινε στα γραφεία της «δημοκρατίας» η απονομή των αναμνηστικών επαίνων και των δώρων που κέρδισαν οι πρωτεύσαντες του διαγωνισμού πασχαλινού διηγήματος της εφημερίδας μας.

Ο Γιώργος Γεράσιμος Μαντζιώκας και η Γεωργία Καλαμαρά ήρθαν στην εφημερίδα μας και παρέλαβαν τα έπαθλά τους από τον κ. Παναγιώτη Λιάκο, πρόεδρο της κριτικής επιτροπής και συντάκτη της «δημοκρατίας», ενώ ο κ. Ακης Παρισιάδης, δεύτερος νικητής του διαγωνισμού, που δεν κατέστη δυνατόν να έρθει στην Αθήνα

μια και ζει στην περιφέρεια, θα τα παραλάβει ταχυδρομικά.

Το έπαθλο του κ. Γιώργου Γεράσιμου Μαντζιώκα, που πρώτευσε στον διαγωνισμό μας με το διήγημα «Χριστός Ανέστη», ήταν σετ με τρεις πολυτελείς βαλίτσες ταξιδίου Bartuggi.

Το δεύτερο δώρο, το οποίο κέρδισε ο κ. Ακης Παρισιάδης για το διήγημα «Εννέα συλλαβές πριν από την Ανάσταση», ήταν 3ήμερη διαμονή δύο ατόμων (δύο διανυκτερεύσεις) σε executive δίκλινο δωμάτιο στο «Alkyon Resort» με πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό (σερβιριζόμενο λόγω των νέων μέτρων) και βραδινή διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Στο βραβευμένο Spa Center οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας, jacuzzi, εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και γυμναστηρίου.

Επίσης, στο πακέτο προβλέπεται δωρεάν διαμονή, πρωινό και δείπνο για ένα παιδί έως 12 ετών σε πρόσθετη κλίνη στο δωμάτιο των γονιών ή παρκοκρέβατο χωρίς χρέωση. Το τρίτο έπαθλο του διαγωνισμού μας, το οποίο έλαβε η κυρία Γεωργία Καλαμαρά για το διήγημα «Η νύχτα των αερόστατων», είναι τριήμερη διαμονή με πρωινό στο ξενοδοχείο «Αλθαία» στην Πορταριά του Πηλίου.

Οι νικητές ευχαρίστησαν τη «δημοκρατία» για την πρωτοβουλία της και εμείς από την πλευρά μας διατηρούμε στο ακέραιο τη δέσμευση για ενθάρρυνση των αναγνωστών μας να συμμετέχουν δημιουργικά στη λογοτεχνική ζωή της χώρας μας.

Άλλωστε, τα δείγματα από τους διαγωνισμούς που έχουμε μέχρι σήμερα προκηρύξει είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα