Απίστευτο βατερλό του Παππά στη Μακεδονία

Απίστευτο βατερλό του Παππά στη Μακεδονία21.03.2019Πρόσωπα

Αποδοκιμάστηκε και στη Βέροια, ενώ δεν τόλμησε να πάει στη Βεργίνα

Σε βατερλό εξελίχθηκε η περιοδεία του Νίκου Παππά στο Κιλκίς, όπου όχι μόνον αποδοκιμάστηκε έντονα για τη Συμφωνία των Πρεσπών από κατοίκους των χωριών που επισκέφτηκε, αλλά έφτασε στο τέλος να μιλήσει -προχθές το βράδυ- σε μια άδεια αίθουσα, στην οποία δεν ήταν παρών ούτε ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Θεόδωρος Παραστατίδης.

Μετά το πρωτοφανές κάζο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναγκάστηκε να ακυρώσει τη χθεσινή επίσκεψή του στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, φοβούμενος προφανώς χειρότερες εκδηλώσεις σε ένα μέρος που εκπέμπει ισχυρά μηνύματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Πήγε ωστόσο εσπευσμένα στη Βέροια, όπου μίλησε χθες βράδυ, για να μη δείξει πως ματαίωσε όλο το πρόγραμμά του, όπου κι εκεί όμως έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από τους παρευρισκομένους για τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας.

Το πλήγμα φαίνεται ότι ήταν βαρύ για τον κ. Παππά. Χθες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε να αντιστρέψει τις άσχημες εντυπώσεις για το προφίλ του. Ισχυρίστηκε καταρχάς ότι η επίσκεψή του στη Βεργίνα ματαιώθηκε όχι γιατί φοβήθηκε τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά επειδή έπρεπε να παρίσταται στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Αναφορικά με τις αποδοκιμασίες, υποστήριξε ότι «μεμονωμένα φαινόμενα μεγαλοποιήθηκαν από γνωστούς κύκλους».

«Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στην ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν» υποστήριξε στο «Κόκκινο». Η σύγχυση του υπουργού ήταν τόσο μεγάλη, ώστε δήλωσε ικανοποιημένος (!) από την υποδοχή, προσθέτοντας μάλιστα για να πείσει (ποιους, άραγε;) ότι κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους προέδρους των κοινοτήτων Ευζώνων και Ειδομένης, που διαφωνούν στο θέμα του Μακεδονικού, και συζήτησαν για το πώς οι κάτοικοι των χωριών θα έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα.

«Αυτοί που πουλούσαν “μακεδονικό σανό” στον κόσμο τον είχαν αφήσει στο “μαύρο” και χωρίς τηλεοπτικό σήμα» είπε, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο κ. Παππάς και, ως προέκταση, το Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών τούς κοστίζει ήδη πολύ ακριβά...

Keywords
Τυχαία Θέματα