Απάντηση Ιβάν για τα περί συμμαχίας με Μαρινάκη

Απάντηση Ιβάν για τα περί συμμαχίας με Μαρινάκη28.06.2018Πρόσωπα

Μέσα από την εφημερίδα «Εθνος», ο Ιβάν Σαββίδης επιχείρησε να απαντήσει στα σενάρια περί συμμαχίας του με τον μέχρι χθες ορκισμένο εχθρό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο κύριο άρθρο της, υπό τον τίτλο «Οι… συνωμότες», η εφημερίδα «Εθνος» σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι «ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Ιβάν είναι “ιδιοκτήτες βουλευτών”... Αρα; Ποια συνωμοσία για αποστασία; Και μάλιστα, από τον Πειραιά

και από τη Θεσσαλονίκη.
Ανάμειξη του νερού με λάδι, δηλαδή. Και να ήθελαν οι συνωμότες να πετύχει, δεν θα κατάφερναν να τα αναμείξουν… Ισχύουν και κάποιοι νόμοι της φυσικής, παιδιά…».

Την ίδια ώρα, «καμπάνα» 110.000 ευρώ έριξε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην εταιρία Dimera του Ιβάν Σαββίδη. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν για την πρόωρη πραγματοποίηση και εκπρόθεσμη γνωστοποίηση των συγκεντρώσεων απόκτησης αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία DIMERA του καναλιού epsilon TV και σημάτων της εταιρίας ΠΗΓΑΣΟΣ.

Και πρόστιμο!

Με ομόφωνες αποφάσεις της, η ολομέλεια της επιτροπής ενέκρινε τις γνωστοποιηθείσες συγκεντρώσεις απόκτησης αποκλειστικού ελέγχου της DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD τόσο επί της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που λειτουργεί τον τηλεοπτικό σταθμό epsilon TV, όσο και επί των σημάτων της ανώνυμης εταιρίας ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ («Εθνος», «Εθνος της Κυριακής» και «Ημερησία»). Διαπίστωσε όμως υπαίτια παράβαση από την εταιρία του Ιβάν Σαββίδη της απαγόρευσης πραγματοποίησης αμφότερων των ως άνω συγκεντρώσεων πριν από την έκδοση των αντίστοιχων σχετικών εγκριτικών αποφάσεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Για τις παραβάσεις της σχετικής υποχρέωσης αναστολής πραγματοποίησης, η επιτροπή επέβαλε στην DIMERA πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ για την περίπτωση της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ, άλλων 30.000 ευρώ για την περίπτωση της ΠΗΓΑΣΟΣ και 50.000 ευρώ για την εκπρόθεσμη γνωστοποίηση συγκέντρωσης για την εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα