Αγριος (σπαρταριστός) καβγάς Φαήλου - Τατσόπουλου για άρθρο της «δημοκρατίας»

Αγριος (σπαρταριστός) καβγάς Φαήλου - Τατσόπουλου για άρθρο της «δημοκρατίας»03.02.2018Πρόσωπα

Τα... γαλλικά με αφορμή το προχθεσινό άρθρο του στη «δημοκρατία»

Το προχθεσινό άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη στη «δημοκρατία» έγινε η αφορμή για άγρια διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα σε αυτόν και τον Πέτρο Τατσόπουλο, που εκτόξευσε ουκ ολίγα... γαλλικά.

Η αρχή έγινε με ανάρτηση του πρώην βουλευτή, στην οποίαν επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κ. Κρανιδιώτη, κατηγορώντας τον ότι σκοπίμως αλλοίωσε δηλώσεις του.

Οπως έγραψε στο κείμενο με τον τίτλο «Το

αγόρι και το άλογο», «σας υπόσχομαι ότι δεν θα επανέλθω -και αν επανέλθω, να με επαναφέρετε στην τάξη-, αλλά αυτό το σούργελο ο Φαήλος και το Αλογο (τείνω πια να πιστέψω ότι τα άρθρα του τα γράφει το Αλογο) επιμένει και σήμερα στη “Δημοκρατία” ότι αποκάλεσα “ακροδεξιά φιλοχουντικά βαμπίρ” τις εκατοντάδες χιλιάδες των συμπολιτών μας που αναμένεται να πάνε στο συλλαλητήριο της Κυριακής, ενώ ξέρει πολύ καλά -γιατί βλάκας δεν είναι, τον βλάκα παριστάνει- πως έτσι αποκάλεσα τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου (να προσθέσω εδώ ότι, ορισμένοι από τους διοργανωτές, είναι και ψυχωτικοί καραμπινάτοι, να τους διδάσκεις ως typical cases στο αμφιθέατρο)».

Αυτή ήταν η ευκαιρία που έψαχνε ο Φαήλος για να τον... αποτελειώσει λέγοντας: «Πέτρο, παιδί μου, το άλογό μου είναι σαν εσένα στα εθνικά. Καστράτο, gelding. Ανευ διδύμων αδένων».

Οι συγκεκριμένες φράσεις εκνεύρισαν τον Πέτρο Τατσόπουλο, που απάντησε με απίστευτη χυδαιότητα στον κ. Κρανιδιώτη: «Φαήλο, κλ... μου τ' αρ... με τις μαξιμαλιστικές σου μ... Αυτά στα αμνοερίφια που σου βάζουν λάικ, όχι σ' εμένα. Εμένα κλ... μου τ' αρ... και μετά χλιμίντρισε, ψυχωτικέ μ... Με την αγάπη μου».

Στη συνέχεια «περίλαβαν» τον Τατσόπουλο και οι διαδικτυακοί φίλοι του Φαήλου. Ενας τού έγραψε «Φαήλο, λυπήσου τον τουρκοφάγο», ένας άλλος «υμνητής όλων των άλλων εκτός της πατρίδας», ένας τρίτος «Τατσόπουλο, όταν μπαίνεις σε λεωφορείο οι επιβάτες παίζουν κορόνα γράμματα;» κ.λπ. Ακολούθησε ο ίδιος ο Κρανιδιώτης, που του έγραψε: «Το συλλαλητήριο έχει οργανωτική επιτροπή, βλακόμετρο, στην οποία δεν μετέχει κανένα κόμμα. Επειδή η Χ.Α. καλεί τους οπαδούς της να πάνε, είναι εκ των οργανωτών; Τώρα κατάλαβα γιατί δεν μπόρεσες να το πάρεις το πτυχιάκι», για να απαντήσει ο Τατσόπουλος, απολογούμενος: «Εχω γράψει 19 βιβλία, ρε κακομοίρη, έχω βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών κι έχω μεταφραστεί σε έξι γλώσσες. Δεν περιμένω από τα αμνοερίφιά σου να το γνωρίζουν». «Αφού ξεροσταλιάζεις να βλέπεις τις αναρτήσεις μου, πότε προλαβαίνεις να γράψεις;» του ανταπάντησε ο Φαήλος και ο σπαρταριστός διάλογος συνεχίστηκε για ώ

ρα...

Keywords
Τυχαία Θέματα