Greece Historic Tours: Στα βήματα της αρχαιότητας- Μυκήνες - Ναύπλιο

Greece Historic Tours: Στα βήματα της αρχαιότητας- Μυκήνες - Ναύπλιο07.07.2019Ρεπορτάζ

Το Blue Travelista είναι η ευκαιρία σας, όσο μένετε στην Αθήνα, να εξερευνήσετε μοναδικά μέρη μία ανάσα από την πόλη με πλούσιους αρχαιολογικούς χώρους και πολύ όμορφα μέρη όπως η ιστορική πόλη του Ναυπλίου και το αρχαίο θέατρο

της Επιδαύρου.

Το Full Day Tour of Mycenae, Nafplion and Epidaurus είναι μία εκδρομή που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

Μπαίνοντας στην περιοχή της Αργολίδας, θα φτάσετε στις Μυκήνες όπου θα μπείτε από την κύρια είσοδο, την περίφημη πύλη των Λεόντων, με την ανάγλυφη παράσταση. Στους θολωτούς τάφους θα δείτε τους τάφους της Κλυταιμνήστρας και του Αιγίσθου, αλλά και τον θολωτό τάφο, το λεγόμενο Θησαυρό του Ατρέως.

Στην συνέχεια θα επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο όπου περιλαμβάνει πίνακες και κείμενα για τις Μυκήνες καθώς και αντικείμενα από τις ανασκαφές που έχουν γίνει στην περιοχή.

Από τα Greece historic tours δεν λείπει το Ναύπλιο και το βενετσιάνικο κάστρο του Παλαμηδίου. Μετά από το Ναύπλιο, θα επισκεφθείτε το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με την τέλεια ακουστική του και τον ιερό του Ασκληπιού.

Athens by Night Tour & Greek Dance Show

Άλλη μια μέρα στην Αθήνα και μπορείτε να ανακαλύψετε το Athens-By-Night. Το ελληνικό πνεύμα της διασκέδασης θα σας βρει ως το πρωί με ελληνικούς χορούς και γλέντια. Τα ελληνικά όργανα μεταξύ αυτών και το μπουζούκι θα σας ταξιδέψουν σε μελωδίες καθαρά ελληνικές. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να περπατήσετε στα σοκάκια της Πλάκας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδρομές και για όποια άλλη πληροφορία θέλετε να γνωρίζετε πατήστε εδώ ή καλέστε στο 2168096189.

Keywords
Τυχαία Θέματα