15χρονοι σε κοπάνα σκοτώθηκαν με Ι.Χ.

15χρονοι σε κοπάνα σκοτώθηκαν με Ι.Χ.20.11.2018Ρεπορτάζ

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο... Τροχαίο δυστύχημα με θύματα τρία ανήλικα παιδιά από Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία -όλοι τους κάτοικοι Κυπαρισσίας- σημειώθηκε χθες το πρωί στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας

Ολα άρχισαν όταν οι άτυχοι έφηβοι, ηλικίας 16 ετών, έκαναν κοπάνα από το σχολείο, πήραν το αυτοκίνητο των γονιών τού ενός και έκαναν τη βόλτα τους. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε

με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα οι δύο ανήλικοι να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία. Ο τρίτος της παρέας διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Πατρών, αλλά κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

«Οι νεολαίοι ήταν μαθητές του ΕΠΑ.Λ., οι οποίοι δυστυχώς για μια βόλτα σε κάποιο σκασιαρχείο πήραν το αμάξι ενός γονιού και συνέβη αυτό που συνέβη. Ηρθαν και οι γονείς γιατί θα πρέπει να είναι και αυτοί και η Αστυνομία για να γίνει αναγνώριση. Είναι κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι συγκλονιστικές» δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτης Μπασάκος.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Ρουμανία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το τροχαίο, ενώ στο πένθος βρίσκεται όλη η περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς τα τρία παιδιά ήταν γνωστά και αγαπητά στην τοπική κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα