Στο Οικονομικό Συνέδριο του Νταβός ο Κ. Μητσοτάκης: Με ποιούς θα συναντηθεί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Συνεδρίου (WEF), στο Νταβός της Ελβετίας, όπου θα έχει συναντήσεις με παράγοντες επενδυτικών φορέων, ενώ θα συμμετάσχει και σε δείπνο μαζί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ (Christine Lagarde) και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ (Pedro Sánchez) .

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός

σήμερα την 18:00η ώρα Ελλάδας, θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του επενδυτικού ταμείου Mubadala, Χαλντούν Χαλίφα Αλ Μπουμπάρακ (Khaldoon Khalifa Al Mubarak).

Την 19:00η θα έχει συνάντηση με τον ιδρυτή και διευθυντή επενδύσεων του επενδυτικού φορέα Bridgewater Associates, Ρέι Ντάλιο (Ray Dalio).

Την 19:30η ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Jigsaw, Τζάρεντ Κόεν (Jared Cohen).

Την 20:00η θα έχει συνάντηση με τον εκτελεστικό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας μεταφοράς και αποθήκευσης πρώτων υλών Trafigura, Τζέρεμι Γουάιρ (Jeremy Weir).

Τέλος την 21:00η ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει και θα κάνει μία από τις τρεις εισαγωγικές τοποθετήσεις, μαζί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ (Christine Lagarde) και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ (Pedro Sánchez), σε δείπνο με αντικείμενο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και τον παγκόσμιο ρόλο της Ε.Ε. μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Οικονομικό Συνέδριο του Νταβός ο Κ. Μητσοτάκης: Με ποιούς θα συναντηθεί on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονομικό Συνέδριο, Νταβός, Μητσοτάκης,oikonomiko synedrio, ntavos, mitsotakis