Ο καιρός, σήμερα, 16 Αυγούστου

Για σήμερα, Πέμπτη 16 Αυγούστου θα επικρατήσει αρχικά ηλιοφάνεια.
Στη συνέχεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά κυρίως ηπειρωτικά και στα ορεινά της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Στερεάς και πιθανόν της Θεσσαλίας.

Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου, ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο

από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Αναλυτικά:

Αττική: Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές κυρίως στα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία: Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και την κεντρική (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιέρια), όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα έντονα, κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα. Στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο: Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στην Ήπειρο κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα, πιθανώς στο βόρειο Ιόνιο μέχρι το απόγευμα και πιθανώς και στις υπόλοιπες περιοχές το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο: Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα το μεσημέρι – απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Νησιά του ανατολικού Αιγαίου,α Δωδεκάνησα: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Δείτε, επίσης:Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά

Ο καιρός, σήμερα, 16 Αυγούστου on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα