Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στα play off του Champions League

Η Μπενφίκα και η Βίντι θα είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα στα play off του Champions League. Το πρώτο ματς της ΑΕΚ θα γίνει στην Ουγγαρία

στις 22 Αυγούστου και επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Λισαβόνα την Τρίτη 21 Αυγούστου και ο επαναληπτικός οκτώ μέρες μετά (29/8) στην Τούμπα.

Η Μπενφίκα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Τουρκία από την Φενερμπαχτσέ και σε συνδυασμό με το 1-0 στη Λισαβόνα, πήρε την πρόκριση. Οι Πορτογάλοι, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια τους (δέχθηκε κάρτα στο 53`) άνοιξαν το σκορ στο 26` με τον Φερνάντες, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του α` μέρους με τον Ποτούκ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : Βολκάν, Ίσλα (80` Εζμπαϊρακλί), Νόισταντερ, Σκρτελ, Αλί Καλντιρίμ, Έλμας, Τοπάλ (65` Αλιτζί), Αγιού, Ζιουλιάνο, Βαλμπιενά (65` Σολδάδο), Ποτούκ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Φέισα, Σάλβιο (72` Σεμέντο), Πίτσι, Φερνάντες, Σέρβι, Καστίγιο (34` Φερέιρα)

Η Βίντι από την πλευρά της, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Ουγγαρία απέναντι στην Μάλμε, όμως πήρε την πρόκριση με το 1-1 του αγώνα της περασμένης εβδομάδας στην Σουηδία.

ΒΙΝΤΙ: Κοβάτσικ, Φιόλα, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικόλοφ (85` Πάτκαϊ), Κόβατς (89` Χούστι), Λάζοβιτς (90+5` Τάμας), Μ. Στσέποβιτς

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Λάρσον (75` Βίντχαϊμ), Μπρόρσον, Νίλσεν, Λεβίτσκι, Μπασιρού, Ίνοσεντ (79` Γκαλ), Κρίστιανσεν, Ρικς, Ρόσενμπεργκ, Στράντμπεργκ (71` Άντονσον)

Το πρώτο ματς της ΑΕΚ θα γίνει στην Ουγγαρία στις 22 Αυγούστου και επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην Λισαβόνα την Τρίτη 21 Αυγούστου και ο επαναληπτικός οκτώ μέρες μετά (29/8) στην Τούμπα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Europa League

Επεισόδιο με Ρώσους στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ

Το απίστευτο πανό των οπαδών της ΑΕΚ στη Σκωτία για τις φονικές πυρκαγιές [picks]

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στα play off του Champions League on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα