Τραγωδία με Υπαξιωματικό της ΠΑ – Νεκρός μαζί με τα δύο παιδιά του!

Υπαξιωματικός της ΠΑ ήταν ο στρατιωτικός που αυτοπυρπολήθηκε το πρωί στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και τα δύο παιδιά του.

Σύμφωνα με το ΓΕΑ ο στρατιωτικός που το πρωί αυτοπυρπολήθηκε στη Νέα Σμύρνη και μαζί με αυτόν έχασαν τη ζωή τους και τα παιδιά του ήταν Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων.

Τα

αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές, αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

Ο Υπαξιωματικός 45 ετών και δύο παιδιά, 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά, με τον 45χρονο να διαπιστώνεται πως είναι νεκρός.

H μικρής έκτασης πυρκαγιά που ξέσπασε σε υπνοδωμάτιο, σύμφωνα με τις αρχές κόστισε τη ζωή του άτυχου πατέρα. Οι γείτονες ειδοποίησαν την πυροσβεστική, η οποία όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και εντόπισε τα θύματα.

Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς». Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του πατέρα και των δύο παιδιών σε διαμέρισμα της οδού Κοραή δεν οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε ηθελημένη ενέργεια του πατέρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 53χρονος άνδρας κατά τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ υπάρχει και ιδιόχειρο σημείωμα.

The post Τραγωδία με Υπαξιωματικό της ΠΑ – Νεκρός μαζί με τα δύο παιδιά του! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγωδία, Υπαξιωματικό, ΠΑ – Νεκρός,tragodia, ypaxiomatiko, pa – nekros