Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για την απώλεια του στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς

13:44 22/2/2019 - Πηγή: Armynow

Τα συλλυπητήριά του έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην οικογένεια του στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς που έχασε τη ζωή του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πατέρα του θανόντος, αιφνιδίως, στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

O 24χρονος στρατιώτης της Προεδρικής Φρουράς

έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ, ενώ βρισκόταν μέσα στη Μονάδα του και κοιμόταν. Τα αίτια του θανάτου του μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά και διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΣ: Νεκρός στρατιώτης της Προεδρικής Φρουράς

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συνάδελφοί του στο θάλαμο αντιλήφθηκαν το νεαρό στρατιώτη να δυσκολεύεται να αναπνεύσει και άμεσα ενημερώθηκε ο γιατρός της μονάδας, ο οποίος προσπάθησε αμέσως και με εφαρμογή τεχνικής αναπνοής και τη βοήθεια απινιδωτή που διαθέτει η Μονάδα, να τον επαναφέρει στη ζωή. Παράλληλα είχε ειδοποιηθεί το 401 ΓΣΝΑ όπου μεταφέρθηκε ο στρατιώτης με ασθενοφόρο, μέσα στο οποίο συνεχίζονταν οι προσπάθειες για ανάνηψη, κάτι που συνεχίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Επισημαίνεται ότι χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν στο γραφείο του και είχε συνεχή ενημέρωση, από την εκδήλωση του τραγικού συμβάντος ως την κατάληξή του.

The post Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για την απώλεια του στρατιώτη της Προεδρικής Φρουράς appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα