ΠΟΜΕΝΣ: Σοβαρά προβλήματα με τις καθυστερημένες μεταθέσεις

10:33 7/11/2017 - Πηγή: Armynow

Επιστολή της ΠΟΜΕΝΣ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις καθυστερημένες μεταθέσεις.

Eπιστολή στον υπουργό Εθνικής Άμυνας για να του γνωστοποιήσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις καθυστερημένες μεταθέσεις στρατιωτικών με αποτέλεσμα να χωρίζονται οικογένειες στη μέση της χρονιάς, στέλνει η ΠΟΜΕΝΣ.

Αναλυτικά η επιστολή:

1. Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. – Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, ο νόμιμος και θεσμικός εκπρόσωπος των εν ενεργεία Στρατιωτικών, έγινε αποδέκτης του

με αριθμό πρωτοκόλλου 59 εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, που μας γνωστοποίησε το σοβαρό πρόβλημα που έχει ανακύψει κατά τις μεταθέσεις του έτους 2017, σε προσωπικό του Στρατού Ξηράς.

2. Συγκεκριμένα συνάδελφοι που υπέβαλαν ενδικοφανή προσφυγή κατά της μετάθεσής τους τον Ιούλιο 2017, δεν έλαβαν την προβλεπόμενη απάντηση εντός των προβλεπόμενων από τον Νόμο 3883/2010 χρονικού διαστήματος των δεκαπέντε (15) ημερών, αλλά με καθυστέρηση που ξεπέρασε σε πολλές περιπτώσεις τους δύο μήνες.

3. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αρχίσει η σχολική περίοδος, να εκδοθούν οι διαταγές μεταθέσεων με χορήγηση φύλλων πορείας άμεσης εκτέλεσης, να διαταραχθεί ο οικογενειακός βίος και να υποστούν χωρισμό οι οικογένειες συναδέλφων που λόγω της καθυστέρησης κοινοποίησης της απάντησης επί των προσφυγών τους, δεν μπόρεσαν να τους ακολουθήσουν, στην νέα τοποθέτησή τους.

Παρακαλούμε για τις δέουσες ενέργειές σας, ώστε να ληφθεί μέριμνα για τις οικογένειες αυτές των συναδέλφων αλλά και να μην επαναληφθεί στο μέλλον το θέμα αυτό, που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

The post ΠΟΜΕΝΣ: Σοβαρά προβλήματα με τις καθυστερημένες μεταθέσεις appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα