Ο Καμμένος χωρίς …στολή και η σέλφι!

20:03 5/12/2018 - Πηγή: Armynow

Με «ανάλαφρο» λουκ, χωρίς στολή και γραβάτα ο Πάνος Καμμένος δεν κρατήθηκε να μην πάει στην Κάλυμνο μαζί με τον πρωθυπουργό.

Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να πήγε σήμερα στην Κάλυμνο για να εγκαινιάσει την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στο νησί, ωστόσο αυτός που επιχείρησε με νύχια και με δόντια να πάρει λίγη από τη δόξα δεν ήταν άλλος από τον υπουργό Εθνικής

Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να μην φορούσε μία από τις αγαπημένες του στρατιωτικές στολές – δεν ήταν και της περίστασης άλλωστε – ωστόσο για την επίσκεψη με τον πρωθυπουργό επέλεξε πιο«συριζαίικο» λουκ, αν και στις επίσημες εκδηλώσεις φοράει συνήθως γραβάτα χθες την πέταξε για τα «μάτια» του Αλέξη.

Ήταν τόση η πρεμούρα του ώστε έβγαλε ένα κάρο φωτογραφίες ανάμεσα στον κόσμο γελώντας περιχαρής και ευτυχισμένος. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να βγάλει «σέλφι» με τα πιτσιρίκια της Καλύμνου, για να μας πείσει ότι είναι μεγάλης αποδοχής και αξιαγάπητος πολιτικός.

Και για όποιον δεν τα πιστεύει ιδού οι φωτογραφίες που έστειλε το γραφείο Τύπου του υπουργείου, με μοναδικό κείμενο: «Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρέστη στα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, που πραγματοποιήθηκαν από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

The post Ο Καμμένος χωρίς …στολή και η σέλφι! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα