Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην XXIV ΤΘΤ και στο Πεδίο Ασκήσεων Θερινής Εκπαίδευσης ΣΣΕ – ΦΩΤΟ

09:33 27/7/2019 - Πηγή: Armynow

Διαδοχικές επισκέψεις στην XXIV ΤΘΤ και στο Πεδίο Ασκήσεων Θερινής Εκπαίδευσης ΣΣΕ πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΣ

Επίσκεψη στην έδρα της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (XXIV ΤΘΤΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ «ΦΛΩΡΙΝΑ») πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019.

Τον Α/ΓΕΣ συνόδευαν ο Διοικητής

της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας (ΧΧ ΤΘΜ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ») Υποστράτηγος Αντώνιος Χατζηγεωργίου και ο Δκτης της Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Ιωάννη Δημητρέλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Σχηματισμού, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις Μονάδων, πραγματοποίησε ομιλία στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας και τα στελέχη της XXIV ΤΘΤ, ενώ έλεγξε και τα τμήματα ετοιμοτήτων του Σχηματισμού.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Πεδίο Ασκήσεων (ΠΑ) Καναπίτσας Λιτοχώρου συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) Υποστράτηγο Δημήτριο Χούπη, στο οποίο διεξάγεται η θερινή εκπαίδευση της Σχολής.

Ο Α/ΓΕΣ παρακολούθησε μέρος της 3ήμερης ετήσιας αξιολόγησης εκπαιδεύσεως των Ευελπίδων, η οποία σχεδιάσθηκε εκ νέου συμπεριλαμβάνοντας καινοτόμες ασκήσεις με σκοπό την προαγωγή δεξιοτήτων οι οποίες θα δημιουργήσουν ηγήτορες μαχητές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του σύγχρονου πεδίου μάχης κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση.

The post Ο Αρχηγός ΓΕΣ στην XXIV ΤΘΤ και στο Πεδίο Ασκήσεων Θερινής Εκπαίδευσης ΣΣΕΦΩΤΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα