Μαζική συμμετοχή στη 1η εκδήλωση του ΠΝ για το εορτασμό του Αγίου Νικολάου – ΦΩΤΟ

18:27 4/12/2018 - Πηγή: Armynow

Με Αγώνα Δρόμου 10.000 μέτρων ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του ΠΝ για τον εορτασμό του Προστάτη του, Αγ. Νικολάου. Δείτε τους νικητές και το υπόλοιπο πρόγραμμα

Περισσότερα από 500 άτομα συμμετείχαν στον αγώνα Δρόμου των 10.000 μέτρων στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό, την περασμένη Κυριακή, με τον οποίο ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του προστάτη του, Αγίου Νικολάου.

Ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Γ. Παυλόπουλος, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, απένειμε τα έπαθλα στις τρεις

πρώτες νικήτριες οι οποίες ήταν οι:

1η Ναταλία Τσαμτσούρη

2η Λέλα Σαγκά -Κεχαγιά

3η Στεργιανή Κωστίδου.

Ο διοικητής Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Ευθύμιος Μικρός απένειμε τα έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές στην κατηγορία αντρών οι οποίοι ήταν οι:

1ος Δημήτριος Θεοδωρακάκος

2ος Γεώργιος Παναγόπουλος

3ος Διαμαντής Γεωργαλάς.

Εν τω μεταξύ απόψε στο Θέατρο PIERCE του αμερικανικού κολλεγίου Ελλάδος, θα βραβευθούν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού με πραγματική πολυετή θητεία στα πλοία, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί και η κλήρωση για τους 25 τυχερούς μαθητές της Γ λυκείου σχολείων της επικράτειας που επιθυμούν να γίνουν μέλη του πληρώματος φρεγάτας του Στόλου αλλά και να πετάξουν με ελικόπτερο Σικόρσκι (S70B AEGEAN HAWK). Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι η φρεγάτα ΑΙΓΑΙΟΝ, η πυραυλάκατος ΡΙΤΣΟΣ και το υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά, στα κρηπιδώματα 11 και 12 (Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί από τις 6-9 Δεκεμβρίου.

Οι ώρες του επισκεπτηρίου είναι οι εξής:

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, από 15:00 έως 17:00

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, από. 09:00 έως 17:00

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από 09:00 έως 17:00 και

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, από 09:00 έως 17:00.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα δρόμου:

The post Μαζική συμμετοχή στη 1η εκδήλωση του ΠΝ για το εορτασμό του Αγίου Νικολάου – ΦΩΤΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα