Καμμένος: ΕΔΕ για την διαρροή των απορρήτων εγγράφων!

ΕΔΕ αναγγέλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για διαρροή απορρήτων εγγράφων για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

Μπορεί από τη μια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος να αποχαρακτηρίζει όσα απόρρητα έγγραφα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας και αφορούν την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, από την άλλη με νέα

ανάρτησή του στο twitter δηλώνει ότι από το ΓΕΕΘΑ διατάχθηκε ήδη ΕΔΕ για τη διαρροή απορρήτων εγγράφων.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στο tweet «με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι. Ο Ελληνικός Λαός τις εμπιστεύεται».

Οπότε μετά τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων για την πολυσυζητημένη υπόθεση της πώλησεις πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, έχουμε και την ΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο τα απόρρητα έγγραφα έφτασαν στα χέρια που έφτασαν.

Αυτό είναι το tweet του Πάνου Καμμένου:

Διετάχθει ΕΔΕ από τον ΑΓΕΕΑ για τη διαρροή απορρήτων εγγράφων. Με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι. Ο Ελληνικός Λαός τις εμπιστεύεται

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 23 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για την ΕΔΕ

Λίγα λεπτά μετά το tweet του υπουργού, το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Γνωρίζεται ότι, μετά επικοινωνία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, διετάχθη από το ΓΕΕΘΑ, η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τη διακρίβωση των αιτίων και συνθηκών διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ)».

Κοτζιάς: Πώληση απορρήτων!

Για το ίδιο θέμα πριν λίγη ώρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απαντά σ΄ όσους τον κατηγορούν για την επίκληση του απορρήτου σε έγγραφα που έχουν να κάνουν με την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, μέσω twitter και αυτός. Ο Νίκος Κοτζιάς κάνει λόγο για «πώληση απορρήτων» κι αυτό είναι η πρώτη φορά που ακούγεται.

Το tweet του υπουργού Εξωτερικών λέει επί λέξη:

«Κατά τη διαπλοκή, έντυπα και τηλεοράσεις της, η παρανομία είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές.Σύμφωνα με την αντίληψή της κάποιο μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας τη διεθνή θέση της χώρας».

Κατά τη διαπλοκή,έντυπα και τηλεοράσεις της,στην Ελλαδα η παρανομια είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψη της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας

Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 23 Νοεμβρίου 2017

The post Καμμένος: ΕΔΕ για την διαρροή των απορρήτων εγγράφων! appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα