ΣΥΡΙΖΑ: Αιφνιδιασμός από την κίνηση Καμμένου

Με άλλη γραμμή πλεύσης ξεκίνησαν το πρωί από τα σπίτια τους οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και άλλη γραμμή τους προέκυψε μέσω …twitter!

Αν και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευδαν να υποστηρίξουν την απόφαση της Βουλής για το «μπλόκο» στα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε ο Α. Λοβέρδος, αλλά

και την ανακοίνωση του ΥΠ.ΕΞ. που μιλούσε για ποινές με βάση την νομοθεσία, ο Π. Καμμένος τα ανέτρεψε όλα μέ ένα tweet.

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να πείσει για την αναγκαιότητα της διαφύλαξης του απόρρητου χαρακτήρα των εγγράφων ο Π. Καμμένος μέσω twitter τα αποχαρακτήριζε με αποτέλεσμα πλέον οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου κάπως να υποστηρίξουν την κυβέρνηση να κάνουν λόγο για ανάγκη να διαφυλαχτεί το απόρρητο από την μία, αλλά και για ένα ειδικό θέμα από την άλλη.

Χαρακτηριστικά Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική συνέντευξη έλεγε πως είναι ειδικό θέμα που αφορά τον Π.Καμμένο και το ΥΠΕΘΑ.

Πως προέκυψε ο «πύργος της Βαβέλ»

Η αλλαγή στάσης του Π. Καμμένου που τίναξε στον αέρα την κυβερνητική γραμμή αποδίδεται σε ένα tweet του Άδωνι Γεωργιάδη.

Με αυτό ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέτρεπε όλη την κυβερνητική επιχειρηματολογία που καταδίκαζε την κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου να δώσει στο Προεδρείο της Βουλής τα έγγραφα που επικαλέστηκε στην ομιλία του, κάποια εκ των οποίων ήταν απόρρητα.

Με το tweet του ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. υπενθύμιζε πως και ο Π. Καμμένος είχε πάει απόρρητα έγγραφα στην Βουλη.

Δείτε το βίντεο:

Κάποιος να ενημερώσει τον Κοτζιά βρε παιδιά!
Όταν ο Καμμένος κατέθετε στη Βουλή απόρρητο έγγραφο.https://t.co/T51mBuFLTO pic.twitter.com/ijaKQQk1vR

— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) 22 Νοεμβρίου 2017

The post ΣΥΡΙΖΑ: Αιφνιδιασμός από την κίνηση Καμμένου appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα